La 32 de ani, a aflat că are cancer mamar în stadiul IV. Povestea Nataliei este una plină de curaj și încredere

Natalia Arnaut, mamă a doi copii, a reușit să supraviețuiască și să învingă cancerul de sân, asta în ciuda faptului că afecţiunea a fost depistată când era deja într-un stadiu avansat.

separator

În cadrul unei emisiuni ,,Iubește viața”, de la TV 8, femeia a relatat cu lacrimi în ochi prin ce a trecut după ce a fost diagnosticată și cum a făcut față tuturor greutăților.

„Eu eram pregătită cumva pentru acest moment. Aici a fost o istorie care mi-a confirmat faptul că gândurile noastre se materializează. Eu am început foarte rapid tratamentul. Părul nu a căzut chiar din prima zi de chimioterapie și nu știam cât o să dureze, dar era sfârșitul lunii februarie și băiețelul meu avea primul matineu la grădiniță și mă rugam să reziste părul până la acel matineu. Și mă credeți, părul a început să cadă a doua zi după matineu”, a povestit Natalia.

„Mai traumatic pentru mine a fost căderea sprâncenelor și a genelor, nu la toate femeile asta se întâmplă. Foarte dureros a fost noaptea să mă culc cu o batistă, nu cumva copii să vină să mă vadă în starea aceea și dimineața să mă trezesc să-mi vopsesc sprâncenele. Ei chiar nu înțelegeau ce s-a schimbat la mama, mă priveau așa cumva straniu și nu înțelegeau ce se întâmplă cu mine. Pentru mine asta a fost o perioadă dureroasă. Nu mă puteam privi în oglindă. Mi se părea că arăt ca o bătrână de 80 de ani. Dar cu susținerea celor dragi, fetița mereu îmi spunea că sunt cea mai frumoasă mamă, asta îmi dădea aripi”.

Poți urmări emisiunea integral AICI.

alte Articole interesante