Mai are doar 2 luni de trăit, după ce medicii i-au confundat cancerul cu depresia ani de zile

Femeia prezenta dureri abdominale de mai bine de doi ani, însă medicii i-au interpretat greșit simptomele, deoarece femeia arăta foarte bine. I-au spus că suferă de depresie și i-au prescris medicamente antidepresive.

separator

Tina Locke, o femeie în vârstă de 43 de ani din Marea Britanie și mamă a doi copii, a aflat că mai are de trăit doar opt săptămâni, deoarece suferă de adenocarcinom celular inelar, o formă rară de cancer.

„Niciun doctor nu a luat-o în serios deoare arăta foarte bine. I-a implorat pe medici în repetate rânduri să îi facă investigații mai amănunțite”, a declarat soțul ei, Jason Locke.

Forma rară de cancer de stomac, ce nu răspunde la chimioterapie, s-a extins la ganglionii limfatici. Tina ar avea șansa să își prelungească viața dacă va urma un tratament foarte costisitor în Germania, pentru care familia ei încearcă să strângă bani. Pentru asta, soțul femeii, Jason, a făcut un apel umanitar pe Facebook.

,,Intenționăm să dăm în judecată Serviciul Național de Sănătate, iar după ce vom primi despăgubirile vă vom înapoia banii”, a scris bărbatul pe rețeaua de socializare.

sursa

alte Articole interesante