Meghan Markle a suferit o intervenție extrem de dureroasă la picior

O imagine realizată în turneul de 16 zile din Pacific a dat-o de gol pe Meghan Markle. Se pare că atrița a suportat o intervenție extrem de dureroasă la picioare din cauza monturilor, o problemă neplăcută pentru multe dintre femei.

separator
Jurnaliștii de la The Sun au cerut părerea unui specialist, medic ortoped, care a confirmat această informație. Pe picior se văd semnele intervenției chirurgicale. Soția prințului Harry a apărut desculță in timpul unei ceremoni maori din Noua Zeelanda. Cu aceasta ocazie, cicatricile au ieșit la iveală și fotografii au surprins acest detaliu neștiut și dureros despre ducesă.

„Cicatricea are o lungime de 4-5 cm. Acest tip de operație poate fi cumplit și durează cam trei luni până când pacienta poate purta din nou tocuri”, a mai spus medicul. Pentru că aceasta imperfecțiune o incomoda și nu putea să stea foarte mult pe tocuri sau să poarte anumiți pantofi care îi plăceau, ducesa a decis să se opereze.

„Un mont este cam ca o ceapă. Are multe straturi și atât înainte, cât și după operație, ele te pot face să plângi. În timpul operației se taie aceste straturi pentru a se ajunge la os, care este apoi rupt și fixat într-o direcție dreaptă”, a mai spus expertul. Kumar Kunasingam a precizat că nu a trecut foarte mult timp de când a făcut intervenție, având în vedere că cicatrice este încă roză. Cel mai probabil, Meghan a apelat la această intervenție chirurgicală prin 2015.

sursa

alte Articole interesante