Miere cu cătină. Rețeta Marianei Șura, pentru o iarnă fără răceli

Interpreta Mariana Șura și familia ei se pregătesc să treacă cu brio de sezonul rece, atunci când vor scoate la bătaie ,,armele” de apărare cu remedii naturiste.

separator

Iarna poate să vină, pentru că artista a pregătit deja rețeta sa gustoasă și plină de vitamine – miere cu cătină.Prietenii virtuali ai artistei s-au arătat încântați și au fost curioși să afle detalii. Mariana a dezvăluit cum prepară, de obicei, mierea cu cătină pentru iarnă.

Mierea și cătina se amestecă cu un raport de 2:1 (2 părți de miere și una de cătină). Cătina poate fi mărunțită cu ajutorul unui blender sau a unui extractor de nutrienți, e mai bună, ne mai spune interpreta.

Miera cu cătină se păstrează în frigider sau în bordei. Se folosește sub formă de ceai cald. De asemenea, interpreta o folosește dimineața pe stomac gol: se adaugă o linguriță plină la un pahar de apă călduță și se bea cu 20 de minute înainte de masă. Se poate consuma și ca gem pe pâine cu unt. Gustul dulce-acrișor este un stimulent gustativ plăcut, iar antioxidanții și vitamina C și A protejează organismul de viroze și ușurează vindecarea în caz de răceli.

alte Articole interesante