O familie întreagă a ajuns la spital cu intoxicație alimentară. S-a otrăvit cu crenvurști

Şase copii din oraşul Basarabeasca, trei fete şi trei băieţi, au ajuns la spital cu intoxicaţie alimentară. Minorii s-au simţit rău după ce ar fi mâncat mezeluri cumpărate de la un magazin din localitate.

separator

Unul dintre copii a mers la magazinul din apropierea casei şi a cumpărat crenvurşti şi salam. La prânz, cei patru frați și alți doi copii, verișori ai lor, au consumat mezelurile, iar spre seară au acuzat dureri de stomac.

Femeia recunoaşte că de la bun început a simţit că produsele aveau un miros neplăcut. Chiar şi aşa, ea le-a dat copiilor să mănânce. „Am mâncat şi eu o bucăţică. Am gustat şi era acru. ”

După ce copiii au început să se simtă rău, femeia a chemat ambulanţa, iar aceştia au fost duşi la spitalul din Cimişlia. Angajaţii magazinului, de unde au fost cumpărate produsele, neagă faptul că mezelurile ar fi fost stricate.

„Toate mezelurile sunt pe tarabă, le-am vândut de pe tarabă. Produsele au şi actele necesare, avem şi certificat, la noi totul e bine”, a menționat vânzătoarea. Cazul a ajuns şi în vizorul Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică. Şeful adjunct al instituţiei a declarat că, în prezent, se fac cercetări pentru a se stabili toate circumstanţele celor întâmplate.

sursa: www.publika.md

alte Articole interesante