O femeie acuză medicii care i-au asistat nașterea: „Am strigat că am dureri, dar nu m-au băgat în seamă”

Cel mai fericit moment pentru orice femeie s-a transformat într-o experiență cu amintiri mai puțin plăcute. O mamă care a suferit traume cumplite în momentul naşterii, dar şi după, a dezvăluit în timpul unei emisiuni TV ce i s-a întâmplat în timpul travaliului.

separator

Femeia din Făgăraş, România, a născut în urmă cu două săptămâni, a trecut prin clipe grele în timpul naşterii și a povestit în cadrul emisiunii „Acces Direct” felul în care s-au purtat medicii cu ea şi ce probleme a avut în urma naşterii ca urmare a indiferenţei cadrelor medicale, spune aceasta. A rămas cu sechele fizice după naştere, i s-au umplut ochii de sânge, iar copilul său a ajuns să aibă în cap o branulă pentru perfuzii.

„Fetiţa acum este bine, eu nu sunt prea bine. Am dureri de cap, de ochi. Totul a început seara, la ora 10, când m-am dus de urgenţă la spital, cum am ajuns m-au pus la ecograf. La 4 dimineaţa mă simţeam foarte rău, la 7 mi-au băgat în perfuzie pentru a mă dilata. Iar de la ora 14 au început contracţiile care erau din 2 în 2 minute. Le-am spus medicilor că am dureri, dar nu m-au băgat în seamă. Am strigat la ei. Doamna asistentă m-a urcat pe masă, m-a dat jos, m-a pus să împing singură. Când m-am urcat pe masă mi-a venit sângele pe nas şi tocmai atunci au spus „daţi-o jos de pe masă că nu merge să nască natural”.
Fetiţa era cu faţa în sus şi avea cordonul ombilical de două ori în jurul gâtului. Chiar dacă m-au pus la ecograf nu au văzut cum era copilul”, a  spus tânăra mamă.

Femeia spune că nu a făcut nicio plângere, însă s-a speriat în momentul în care a văzut cum arăta fetiţa, care avea o branulă pusă în cap. „Când mi-au adus fetiţa am văzut că are branulă. Fetiţa era zgâriată pe cap şi vânătă pe picioare pentru că cred că au vrut să-i bage branulă”, a mai spus tânăra mamă, potrivit spynews.ro.

alte Articole interesante