Sacrificiile uriașe din spatele performanței sportivilor. Imagini care dor!

Sportul de înalță performanță nu este întotdeauna plin de lauri. Deseori, în spatele antrenamentelor istovitoare, este depusă o muncă fizică și psihică colosală. Sportivii se antrenează, câștigă medalii și titluri, duc faima țării lor în lume, ne bucură inimile cu performanțele lor, dar despre problemele lor de sănătate nu vorbește nimeni și foarte puțini sunt cei care se gândesc la asta. Imaginile îți frâng inima, dar aceasta este realitatea!

separator

Iată ce sacrificii fac sportivii:

Fedor Emelyanenko după luptă.În luptele libere (și rugby), urechile sparte sunt o traumă distinctivă.Jucătorii de volei nu sunt asigurați împotriva fracturilor încheieturii mâinii, degetelor rupte și vânătăilor la mână.Scott Mendelsohn, după ce a încercat să stabilească un record mondial, la proba la sol, și-a rupt mușchii.

Picioarele bicicliștilor după lungi curse.

Spatele lui Plushenko după operația la coloană – o cicatrice de 10 centimetri.Jucătorul de hochei Ryan Getzlaf a primit un puc în față.Bătăturile jucătorilor de tenis.

Brațele culturiștilor.

Picioarele campionului olimpic Maarten van der Weyden după înotul de 55 de ore.Și muzicienii sunt supuși riscurilor. Degetele unui chitarist după un turneu de concerte.

alte Articole interesante