Salvador Sobral arată uimitor după transplantul de inimă! Nici nu-l mai recunoști

Salvador Sobral, câștigătorul concursului Eurovision 2017, a suportat o intervenție de transplant de inimă în luna decembrie a anului trecut. Dacă la concurs artistul era slăbit drastic, avea paloare și abia putea să vorbească din cauza lipsei de aer, acum, după operație, nici nu-l mai recunoști. E cu totul schimbat, e un alt om.

separator
În urmă cu o săptămână, Salvador Sobral a publicat un video, iar fanii au rămas uimiți de felul în care arată artistul. Dintr-un tânăr uscățiv, suferind, a devenit un bărbat în toată pueterea cuvântului. Pletele au dispărut, doar ochii sensibili au rămas. La fel și sensibilitatea cu care cântă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sal Sobral (@salvadorsobral.music) on

Recent, Salvador s-a reîntors pe scenă și nici nu ai spune că a fost la un pas să-și piardă viața. Pentru că exact asta s-a întâmplat. Dacă nu primea inima, pe care a așteptat-o ceva vreme, viața urma să i se curme la mai puțin de 30 de ani.

Sănătatea în sfârșit îi permite să susțină atâtea concerte cât își dorește. Anterior, ieșirile sale pe scenă erau numărate și multe dintre spectacolele sale erau anulate, la cererea medicului. În luna noiembrie a acestui an, Salvador va lansa un nou album, iar pentru la anul portughezul plănuiește și un turneu.

sursa

alte Articole interesante