6 avantaje de care se bucură femeile cu sâni mici

Chiar dacă majoritatea femeilor se simt mai puțin atrăgătoare pentru că au sânii mici, totuși acest lucru vine la pachet cu o mulțime de avantaje dovedite științific.

separator

Rol important în prevenirea cancerului mamar Primul şi cel mai important avantaj pe care îl au femeile cu sâni mici se referă la detectarea mult mai rapidă a eventualelor formaţiuni suspecte în zona sânilor, în timpul controalelor medicale periodice, lucru mult mai dificil de realizat în cazul sânilor voluminoşi, după cum a explicat medicul oncolog Marisa Weiss, citat de publicaţia Woman’s Health. Acest lucru este esenţial în ceea ce priveşte prevenţia cazurilor de cancer mamar, a subliniat aceasta.

Plăcere sexuală sporită

Femeile cu sânii mici sunt avantajate în dormitor, după cum arată un studiu desfăşurat de Universitatea din Viena, Austria, în urma căruia s-a stabilit că sânii voluminoşi sunt mai puţini sensibili la atingeri, cu aproximativ 24% faţă de sânii de dimensiuni reduse. Prin urmare, femeile cu pieptul adolescentin sunt mult mai stimulate sexual când li se ating sânii.

Sânii mici te fac să pari mai tânără cu 5 ani

O cercetare făcută în Franţa, de-a lungul a 15 ani, a relevat că sutienul nu previne lăsarea sânilor, ci din contră, se pare că purtarea lui grăbeşte cursul natural impus de gravitaţie. Din moment ce femeile cu sânii mici nu au nevoie să suţină o greutate prea mare cu ajutorul sutienelor şi, de multe ori, nici nu poartă această piesă de lenjerie intimă indispensabilă femeilor cu sâni mari, aspectul tineresc se păstrează mai multă vreme. Ba chiar, o femeie cu sânii mici are şanse să pară cu 5 ani mai tânără decât una cu sâni mari, dar lăsaţi.

Bărbaţii cu o situaţie financiară bună preferă sânii mici

Conform unui studiu citat de Psychology Today, bărbaţii care au o situaţie financiară stabilă şi studii superioare sunt mai atraşi sexual de femeile cu bustul mic, în timp ce bărbaţii cu posibilităţi financiare reduse şi studii medii preferă femeile cu sâni cât mai mari. Cercetătorii susţin că aceste preferinţe au o explicaţie care ţine de evoluţia omului şi de instinctul de supravieţuire, femeile cu sâni mari fiind privite la nivel instinctual ca partenere rezistente în condiţii dificile, care au suficiente resurse fizice.

Bărbaţii sexişti ocolesc femeile cu sânii mici Universitatea Westminster din Londra, Marea Britanie a examinat legătura dintre sexism şi mărimea sânilor, iar concluzia a fost că bărbaţii atraşi de sâni mari văd adesea femeia ca pe o „fiinţă supusă şi neputincioasă”.

Fără dureri de spate, de gât şi probleme de postură

Un bust voluminos înseamnă adesea dureri de spate şi de gât, dincolo de poziţia incorectă a corpului, în condiţiile în care o pereche de sâni cupa D poate să cântărească şi 10 kilograme, subliniază medicul oncolog Marisa Weiss. În schimb, sânii mici te scutesc de un asemena chin şi de probleme medicale.

alte Articole interesante