Actorul din „Harry Potter” suferă de o boală gravă!

Daniel Radcliffe, actorul din „Harry Potter”, este pe moarte. Vedeta suferă de o boală care îi afectează organele şi care în orice moment îi poate fi fatală.

separator
slider pe site

Jurnalistul Randy Jernigan dezvaluie în cartea sa, „The Life and Career of Daniel Radcliffe”, că actorul britanic se confruntă cu o boală care îi afectează coordonarea motorie.

„Avea unele momente în care nu putea face nimic, nici măcar să-şi lege şireturile. Au fost nevoiţi să oprească filmările de câteva ori”, a scris Jernigan despre primele zile ale actorului pe platourile din Harry Potter.

În plus, autorul susţine că boala l-a facut pe Daniel să consume băuturi alcoolice şi în cele din urmă a devenit dependent de ele.

article-0-1AAD2C92000005DC-859_634x711

„Când locuia cu părinţii, obişnuia să mai ia pe furiş câte o sticlă de băutură. Apoi, când s-a mutat cu un prieten la numai 17 ani, a devenit complet dependent de alcool”, adauga Jernigan.

După dezvăluirile făcute de Jernigan, purtătorii de cuvânt ai actorului au declarat că acesta are o formă uşoară a tulburării despre care vorbeşte jurnalistul în cartea sa.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante