Concluzia șocantă de la FBI în cazul morții Mădălinei Manole: ,,Ea nu s-a sinucis”!

O româncă din Canada a anchetat pentru FBI moartea Mădălinei Manole. Ancheta se apropie de final, iar specialista, care lucrează la acest caz de peste 5 ani, a anunțat că zilele următoare se va întâlni cu un expert în substanțe toxice, raportează bzi.ro.

separator
rrrt

„Voi avea o întalnire, la San Francisco, cu un expert în Furadan pentru finalizarea raportului cazului Madalinei”, a anunțat anchetatoarea.

Mihaela Brooks a infirmat faptul că zilele următoare va veni în România pentru a se întâlni cu Procurorul General al României. Românca a prezentat deja cazul morții Madalinei Manole la o conferință pe teme criminalistice care a avut loc la Atlanta, iar majoritatea celor prezenți au fost de părere că nu a fost vorba despre o sinucidere.

Romanca de la FBI nu este singura care a anchetat acest caz. Pete Klismet, un celebru „profiler” care a lucrat mulți ani pentru FBI, a acordat un interviu jurnalistei de radio Beth Karas din Statele Unite, în care a abordat pe larg cazul „Mădălina Manole”.

„Asta nu este o sinucidere, asta este o crimă! Fie că vă convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc în sprijinul afirmației mele! Voi puteți să redeschideți și să anchetați din nou cazul, eu nu sunt un polițist și cu siguranță nu am nicio autoritate în România, așa că nu vă pot spune să o faceți.

Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici vă ocupați voi”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.

alte Articole interesante