Galina Tomaș este noua Ambasadoare pentru Sănătate a ,,Invitro Diagnostics”!

Cel mai modern laborator medical din țară, dotat cu utilaje și echipament performant, îți aduce o veste bună! ,,Invitro Diagnostisc” este onorat să o prezinte pe noua Ambasadoare pentru sănătate – Galina Tomaș! Începând de astăzi, promotoarea modului sănătos de viață, Doctorul în științe medicale Galina Tomaș, nutriționist, magistru în sănatate publică şi sport, membru al Asociaţiei medicilor din Republica Moldova, în colaborare cu Laboratorul medical ,,Invitro Diagnostics” va fi mai aproape de tine pentru a-ți dărui sănătate!

separator

Galina Tomaș promovează modul sănătos de viață în societate și familie și îi ajută pe cei din jur să aplice regulile acestuia pe termen lung. Prin acțiunile sale, medicul contribuie la creșterea calității vieții, sporirea longevității în rândul populației, menținerea sănătății femeilor de vârstă reproductivă, reducerea incidenței bolilor cronice, a maladiilor cardiace, obezității, bolilor tractului digestiv, prevenirea bolilor canceroase.

Galina Tomaș este încântată să reprezinte noua imagine a ,,Invitro Diagnostics”!

De fiecare dată cand ne confruntăm cu probleme medicale, ne cuprinde o ușoară teamă. Poate din cauza faptului că educația și raportarea la sistemul medical sunt asociate doar cu momentele de boală. Din nefericire, puțini sunt cei care conștientisează cât de importantă este efectuarea analizelor medicale în scop preventiv ori în stadii precoce ale bolii.

Chiar dacă suntem luați în viteză de avalanșa activităților cotidiene, ar fi indicat să nu uităm nicio clipă că sănătatea este cea mai de preț. Or, acest lucru vrea să îl accentueze Doctorul în Științe Medicale Galina Tomaș. Întotdeauna este mai bine să previi decât să combați și mereu este potrivit să faci examenele medicale în timp util, până la instalarea complicațiilor severe ale bolii.

Atunci când adopți un stil sănătos de viață, vrei să fii sigură că organismul tău funcționează corespunzător și are parametrii de sănătate în limitele normale, testele medicale de prevenție având un rol major în acest sens. Specialista este conștientă că prin intermediul acțiunilor comune lansate cu ,,Invitro Diagnostics”, va contribui și mai mult la promovarea stilului sănătos de viață și reducerea incidenței bolilor cronice în societate.

Galina Tomaș va continua promoveze ofertele și campaniile de sănătate inițiate de laboratorul medical ,,Invitro Diagnostis”,  în scopul îmbunătățirii politicii de responsabilitate socială corporativă.

”Invitro Diagnostics” este unul dintre cele mai performante laboratoare medicale din Republica Moldova. Pe lângă analize performante de laborator, la Invitro Diagnostics puteți beneficia de consultații medicale (medicină internă, ginecologie, urologie, pediatrie, alergologie).

,,Invitro Diagnostics” deține cele mai moderne tehnologii ale industriei de laborator, existente la ora actuală, iar sistemele de testare automatizată asigură o precizie de 100% a analizelor medicale. 

 

 

Invitro Diagnostics

Adresa: str. N.Testemiţanu, 19/1, Chișinău, Moldova

Telefon:  022 903 999

Web: invitro.md; Facebook/Invitro Diagnostics

alte Articole interesante