Intoxicație în masă la o nuntă din Grătiești. 18 oameni au ajuns la spital!

Bolnavii au fost internați cu dureri abdominale, grețuri și vomă. Incidentul a avut loc în data de 11 august. 18 persoane, dintre care doi copii, au fost internate în spital după ce au mers la această nuntă.

separator
amb-triangle

La nuntă au participat 134 de persoane, potrivit tv8.md. Potrivit autorităților, restaurantul „Ecaterina” funcționează în baza autorizației sanitar-veterinare.

Ieri, pe parcursul zilei, specialiștii au evaluat obiectivul și au depistat mai multe nereguli, astfel încât activitatea restaurantului a fost suspendată pentru următoarele zile, în contextul în care mai multe persoane au programat alte ceremonii.

Au fost preluate probe, iar într-un termen de 10 zile urmează să fie prezentate și rezultatele.

Pe lângă cei 18 oameni afectați, alte patru persoane din municipiul Chișinău care au participat la nunta de pe data de 11 august au solicitat asistență medicală de urgență în urma toxiinfecției alimentare.

Solicitarea a parvenit din localitatea Goienii Nou, pentru o familie de patru persoane, doi maturi și doi copii. La fața locului, medicii au apreciat starea pacienților ca fiind de gravitate medie. După ce li s-a acordat asistență medicală de urgență, aceștia au fost transportați la spital.

alte Articole interesante