Lansarea inițiativei ,,Dăruiește sănătate”, alături de Andreea Marin, la „Invitro Diagnostics”!

Laboratorul medical ,,Invitro Diagnostics” aduce vești bune celor care își propun să aibă grijă de sănătatea lor, dar și a ființelor dragi! Inițiativa ,,Dăruiește sănătate” a fost lansată de Invitro Diagnostics. Alături s-a aflat invitatul de onoare al instituției, vedeta TV din România, Andreea Marin, care, începând de astăzi, devine oficial imaginea laboratorului medical ,,Invitro Diagnostics”, în Republica Moldova.

separator
54212b43-b035-4afc-9c17-816d3a06dfe7

Andreea Marin a acceptat să devină imaginea laboratorului Invitro Diagnostics, pentru că vedeta TV arată o înaltă apreciere modului în care rețeaua de laboratoare medicale Invitro Diagnostics își desfășoară activitatea: calitatea serviciilor medicale, dar și politicile implimentate de Invitro Diagnostics, privind responsabilitatea socială în domeniul medicinii preventive, depistarea precoce a maladiilor prin testele de screening și alte campanii de sănătate cu impact social major promovate de Invitro Diagnostics.

,,Sănătatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții. Fără sănătate nu suntem nimic, nu putem construi nimic, nu putem să ne deschidem aripile. E foarte important să ne respectăm pe noi, să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru sănătatea noastră”, a punctat Andreea Marin în cadrul conferinței de presă, susținută astăzi la Invitro Diagnostics, alături de Boris Gîlcă, Directorul Invitro Diagnostics, cu ocazia lansării inițiativei ,,Dăruiește sănătate”.
67394ce4-7270-43ae-b90e-71c5294c2a51

Chiar dacă ne stau la dispoziție o industrie medicală și de laborator tot mai avansată și un portofiu extins de analize preventive, să ne amintim, totuși, când ultima dată am făcut analizele medicale de rutină? Or, faptul că îngrijești de propria sănătate este un mare avantaj pentru tine, dar și un bun exemplu pentru copiii tăi, care vor face același lucru pe viitor.

De fapt, mesajul pe care doreste să îl transmită Invitro Diagnostics, în numele invitatului oficial, vedeta și realizatoarea TV Andreea Marin, este unul foarte clar.

Pimul lucru pe care trebuie să îl facem este să fim bine informați cu privire la starea noastră de sănătate. E bine să cunoaștem din timp dacă avem chiar cea mai mică problemă de sănătate, așa încât să nu o lăsăm să ajungă acolo unde soluțiile sunt greu de găsit ori sunt mult prea costisitoare.

”În viață, totul este o alegere. Alegem cum trăim, cum avem grijă de noi, de cei dragi și ce fel de model suntem pentru copii noștri. Sunt o femeie matură astăzi și sunt mamă. Iar sănătatea mea este o alegere responsabilă pe care o fac zi de zi. De aceea, efectuez periodic analize medicale să mă asigur că sunt bine. Pentru că e mai ușor să previi decât să vindeci!”, a menționat Andreea Marin în cadrul briefing-ului.

Prin urmare, specialiștii ne îndeamnă să facem, periodic, setul de analize, o dată la 6 luni – 1 an. În acest mod, poți afla dacă ești sănătos sau poți detecta în timp util problema medicală pe care, în mod inconștient, o neglijezi, fie pentru că nu te doare, fie pentru că simptomele nu îți trezesc vreo bănuială.

Or, analizele de prevenție pot depista precoce anumite maladii, iar prin intermediul screening-ului periodic majoritatea afecțiunilor pot fi ținute sub control și vindecate.

Tocmai despre aceasta este vorba în campania ,,Dăruiește sănătate”, lansată de Invitro Dignostics, alături de prezentatoarea TV, Andreea Marin, și Boris Gîlcă, directorul Invitro Diagnostics.

Inițiativa “Dăruiește sănătate” implică lansarea a două carduri-cadou, ”Un Mărțișor cu Sănătate”, cu analize de prevenție pentru femei din două grupuri de vârstă (până în 40 și după 40 de ani).

Pachetele de analize includ tipuri esențiale de investigații medicale pentru screening, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.bc2d9111-875a-492a-98f8-096900e7d185

Pe tot parcursul lunii martie, cardurile ”Un Mărțișor cu Sănătate” pot fi procurate, drept cadou pentru ființele dragi, din orice centru al laboratorului medical ”Invitro Diagnostics”. Mai mult, ”Invitro Diagnostics” oferă un bonus financiar la fiecare card de 930 lei (pentru teste până la 40 ani) și, respectiv, 1145 lei (pentru teste după 40 ani). Astfel, analize medicale de performanță vor putea fi efectuate la un preț foarte atractiv.

,,Cu un gest simplu, dar foarte prețuitor, putem avea grijă de sănătatea mamei, surorii sau a femeii dragi!”, opinează laboratorul medical Invitro Diagnostics.

Boris Gîlcă, Directorul Invitro Diagnostics, a menționat care este importanța achiziționării cardurilor ,,Un Mărțișor cu Sănătate”:

,,Lansăm astăzi o campanie frumoasă și puternică în același timp, o campanie care vine cu daruri la pachet. Cardurile ”Un Mărțișor cu Sănătate”, care includ un set de analize și teste foarte performante, pot fi un frumos cadou, pentru orice femeie, pe parcursul lunii martie. Prin lansarea cardurilor ne dorim să avem o populație mai sănătoasă”, a subliniat Boris Gîlcă, în cadrul conferinței de presă.

De asemenea, specialistul a ținut să menționeze că, în premieră, pentru Republica Moldova, laboratorul medical ”Invitro Diagnostics” anunță disponibilitatea efectuării testului SteatoScreen, un test neinvaziv, de primă intenție, pentru prevenirea, depistarea, diagnosticul, tratamentul și monitorizarea sindromului metabolic al ficatului.

SteatoScreen, alături de Fibrotest și Fibromax, este un test al Bio-Predictive (Franța), cel mai precis instrument de identificare și evaluare a sindromului metabolic al ficatului și principalelor afecțiuni hepatice.

Testul SteatoScreen este disponibil doar la laboratorul medical ”Invitro Diagnostics” printr-o simplă analiză de sânge. Cardul ”Un Mărțișor cu Sănătate” include testul în grupul de vârstă după 40 ani.

Boris Gîlcă, doctor în științe medicale și Directorul medical al laboratorului ”Invitro Diagnostics” a reiterat, că ”Invitro Diagnostics” rămâne loial în urmărirea politicii de responsabilitate socială corporativă.

”Am totalizat cu succes screening-ul gratuit la cancerul cervical, prelevăm gratuit analize medicale la domiciliu pentru persoanele cu dizabilități, iar în curând vom efectua teste medicale gratuite pentru copiii din instituțiile rezidențiale. Dezvoltăm aceste activități, cu responsabilitate, pentru efecte pozitive asupra bunăstării sociale, acțiuni care consolidează o societate puternică și democratică, cu respect și angajament pentru drepturile omului”, a punctat Boris Gîlcă.

Laboratorul medical Invitro Diagnostics își propune să adere la politica de responsabilitate socială corporativă, să ofere pachete de screening gratuit pentru grupurile vulnerabile, în sprijinul eforturilor Ministerului Sănătății, privind reformarea sectorului de medicină preventivă și îmbunătățirea indicatorilor de sănătate în rândul populației. Fiindcă prevenția salvează vieți!

alte Articole interesante