O mamă a fost obligată prin instanță de judecată să-și vaccineze copiii

Părintele a declarat că nu poate accepta ca cei doi fii ai ei să fie vaccinați, deoarece serul „conține metale” și „a fost testat pe animale”, ceea ce contravine convingerilor sale, aceasta având un mod vegan de viață. Totuși, o instanță superioară a hotărât că micuții vor fi vaccinați, după ce judecătorul a declarat că a existat temerea că mama nu a fost capabilă să examineze obiectiv și imparțial problema.

separator
103344339

Mama a spus instanței că a refuzat imunizarea, deoarece trupurile copiilor ei „sunt libere de toxine” și au sistemul imun destul de puternic, pentru a face față unor eventuale infecții, scrie e-sanatate.md cu referire la Telegraph.

Tatăl băieților, cel care a și solicitat un ordin judecătoresc pentru ca fii lui să fie vaccinați, a descris-o pe mama copiilor săi ca fiind „obsesivă, supra-protectoare și cu viziuni înguste”.

Judecătorul Mark Rogers a declarat că femeia nu era capabilă să analizeze subiectul imunizării imparțial și obiectiv.

Astfel, conform hotărârii instanței Lincoln County Court, din Marea Britanie, ambii copii vor fi vaccinați împotriva rujeolei, meningitei, poliomielitei și difteriei, fără acordul mamei.

alte Articole interesante