O tânără, accidentată grav în copilărie, are nevoie de ajutor!

Daniela Paladi s-a născut cu o boală neurologică severă, iar, în copilărie, după ce a suferit un accident grav, copila a ajuns țintuită la pat. În plus, aceasta se confruntă cu tulburări ginecologice de când a ajuns la vârsta adolescenței, iar din cauza bolii neurologice de care suferă are grave probleme la dantură. În acest moment, Daniela are nevoie de ajutor pentru a putea urma sesiunile kinetoterapeutice de reabilitare și pentru a-și procura medicamentele de care, lunar, are nevoie. Curând, medicii urmează să decidă, inclusiv, în privința unei intervenții chirurgicale, pentru a crește tinerei șansele de a merge.

separator

eeee

Daniela s-a născut cu o boală neurologică, iar, după un accident suportat în copilărie, starea de sănătate s-a agravat și mai mult, astfel încât aceasta nu a mai putut merge, anunță site-ul ortodox.md.

De curând, Daniela a început să facă un tratament de reabilitare la un centru de recuperare din Chişinău. Ea face, periodic, kinetoterapie şi tratament medicamentos.

Medicii i-au recomandat patru sesiuni de kinetoterapie, pentru o perioadă de trei luni, urmând să se decidă asupra intervenţiei chirurgicale. Până în prezent, Daniela a făcut o sesiune de kinetoterapie și urmează încă alte trei.

În plus, aceasta suferă de probleme grave la dantură, din cauza bolii neurologice congenitale, motiv pentru care a făcut o serie de intervenţii chirurgicale la nivelul cavității bucale.

În momentul de față, tânăra are nevoie de circa 30.000 lei, pentru a putea continua tratamentul de recuperare, iar asta până va fi luată o decizie cu privire la efectuarea unei intervenții chirurgicale.

Cei care doresc să o susțină pe Daniela Paladi, pot contacta familia acesteia la numărul de telefon +373 68734245 (Adrian, fratele Danielei) sau preotul Constantin Cojocaru, Sectorul Sinodal Asistenţă Socială şi Caritate în cadrul Mitropoliei Chişinăului şi a Întregii Moldove +373 69063853.

Mai jos, găsești datele bancare, pentru a putea efectua transferuri de bani în contul Danielei Paladi.

cont-bancar-1-467x350 cont-eur-1-467x350

alte Articole interesante