Poveste impresionantă! Un doctor a salvat viaţa unui bebeluş. 30 de ani mai târziu viaţa lui a stat chiar în mâinile acelui bebeluş

Doctorul Michael Shannon, din California, a salvat viaţa unui bebeluş, născut prematur la doar şapte luni şi care avea şanse de supravieţuire de 50%.

separator

vvvv

Iată că 30 de ani mai târziu, pe 29 martie 2011, Chris Trokey a făcut acelaşi lucru. Acesta l-a salvat pe doctorul Michael Shannon, atunci când l-a scos dintr-un automobil accidentat. Maşina pediatrului fusese lovită de un camion pe o autostradă, potrivit Yahoo News.

Troeky nu ştia că medicul care l-a ajutat să trăiască se afla în acea maşină când a primit apelul de urgenţă.

„Am aflat la spital când am început să vorbesc cu el şi mi-am dat seama cine e”, a spus tânărul, potrivit Business Magazin. Este unul dintre cei mai buni pediatri dintre cei pe care-i cunosc. Face asta de 42 de ani şi ar fi putut să se retragă, dar salvează în continuare multe vieţi, pentru că-şi iubeşte meseria”, a relatat Chris.

maxresdefault

La rândul său, doctorul Shannon a rămas profund impresionat când a aflat că acel bebeluş, pentru care a luptat să îl ajute să supravieţuiască, a apărut în viaţa lui într-un moment la fel de important.

shannon

„Este uimitor să-mi văd pacienţii cum cresc, însă este chiar incredibil ca unul dintre ei să-ţi reintre în viaţă exact când ai mai mare nevoie”, a declarat Michael Shannon. Reîntâlnirea dintre cei doi a fost emoţionantă.

shannontrokey

alte Articole interesante