Un copil de 13 ani, bătut până la sânge de către mama sa nemulțumită de rezultatele lui școlare!

Băiatul de 13 ani este un elev eminent, dar mama sa a considerat că nu are note suficient de mari, așa că l-a snopit în bătaie, până i-a rupt spinarea și i-a cauzat mușcături pe tot corpul. Mama copilului este de profesie stomatolog, însă acest lucru nu a împiedicat-o să-şi lovească băiatul în văzul lumii.

separator
azz

Copilul în vârstă de 13 ani este elev eminent la liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu, fiind olimpic la mai multe materii. Băiatul a fost lovit în mod repetat de cea care i-a dat viață, cu un corp dur. Una dintre vecinele femeii a sunat la 112 și a anunțat că o mamă își lovește copilul. La fața locului a venit de urgență poliția, care întocmit dosar penal pentru violență în familie.Captură

Mama copilului are 47 de ani. Femeia este medic stomatolog la centrul medical al poliţiei din Gorj. Conform spuselor vecinilor, părintele obișnuia zilnic să-și bată copilul, scrie spynews.ro.

„A ieşit el ţipând şi, ea, în urma lui, striga să stea să îl şteargă de sânge. Auzeam numai: Mami, mă doare! Tati, nu mai da!”, au spus vecinii.

Copilul ar putea fi preluat în regim de urgenţă într-un centru de protecţie sau ar putea ajunge în grija unei rude pe perioada anchetei. Poliţia a deschis un dosar pentru violenţă.

alte Articole interesante