Un bărbat de 23 de ani arată ca un bebeluș din cauza unei rare boli genetice

Imaginile incredibile ale unui bărbat de 23 de ani din India dezvăluie povestea tragică a lui Manprit Singh. Acest om, născut în 1995, s-a dovedit a fi ,,prins” pentru totdeauna în corpul unui copil de numai 5 kilograme.

separator

Din cauza necesității de a avea mereu grijă de Manprite, mătușa copilului de 42 de ani stă doar alături de el. Potrivit ei, băiatul a crescut în mod normal și s-a dezvoltat adecvat până la vârsta de 1 an. Dar apoi ceva s-a schimbat și copilul a încetat brusc să mai crească.

În plus, copilul nici măcar nu a învățat să vorbească și să meargă, pentru că și dezvoltarea lui mentală s-a oprit. Deși medicii i-au spus tatălui lui Manprit că băiatul ar putea crește din nou, aceste predicții nu s-au materializat.

Apoi, experții au sugerat că micuțul ar suferi de sindromul Laron, o tulburare genetică rară, care la ora actuală, afectează în jur de 300 de oameni din întreaga lume. În corpul persoanelor cu această boală, nu există hormoni asemănători insulinei care să stimuleze creșterea și divizarea celulelor organismului.

Surprinzător, Manprit are un frate și o soră care sunt absolut sănătoși. ,,Copilul adult” este mereu în centrul atenției datorită asemănării sale incredibile cu un copil de un an.

Localnicii îl consideră o celebritate și chiar o întruchipare a lui Dumnezeu. Oamenii îl vizitează în fiecare zi pentru a primi o binecuvântare! Din moment ce este capabil să pronunțe doar câteva cuvinte, comunicarea cu „divinitatea” este posibilă numai prin gesturi.

 

În prezent, familia nu dispune de fonduri suficiente pentru tratament. Recent, a fost organizată o campanie de caritate în Ketto (India), scopul fiind acela de a strânge bani pentru tratamentul acestei boli rare.

alte Articole interesante