Un bărbat a făcut 5 ani de chimioterapie, după care a descoperit că nu suferea de cancer

Un bărbat din Colorado a povestit că a fost supus unui tratament de chimioterapie și analgezice timp de 5 ani pentru a trata o formă rară de cancer, că într-un final să descopere că nu suferea, de fapt, de nicio boală.

separator
James Salaz a fost supus tratamentelor în anul 2012, după ce doctorii i-au făcut numeroase teste înainte de a găsit două ”anomalii” la nivelul plămânului stâng.

După ce i-a fostă făcută o biopsie pulmonară deschisă, lui Salaz i s-a spus că are o formă rară de cancer, mai exact, un exces de celule albe din sânge au dus la formarea unei tumori în tot corpul.

În ciuda faptului că a fost supus imediat unui tratament, anomaliile nu au dispărut niciodată, până când a consultat părerea unui alt medic, care i-a spus că nu are cancer, ci suferă de o afecţiune care îi inflamează vasele de sânge, scrie Daily Mail.

Boală cu care a fost diagnosticat bărbatul se numeşte Histeocitoză celulară Langerhans, o formă de boală în care celulele albe din sânge se înmulţesc, ceea ce determină formarea de tumori numite granuloame şi provoacă leziuni ale organelor.

sursa

alte Articole interesante