Șase beneficii ale cremei de noapte

Crema de noapte are numeroase proprietăți, iar dacă până acum nu o foloseai, este momentul să o incluzi în rutina ta de îngrijire. Mai jos, vezi cele mai importante motive de a o aplica pe ten în fiecare noapte.

separator

1. Cremă de noapte oferă hidratare părților uscate de pe fața ta
Sigur ai zone mai uscate ale pielii și pentru acestea este bine să folosești mereu o cremă hidratantă. Folosind un astfel de produs noaptea, te asiguri că dai timp pielii tale pentru a se regenera.

2. Îți calmează pielea
Dacă folosești seara și geluri de curațare (este indicat după procesul de demachiere), tenul tău va fi puțin iritat, așadar o cremă hidratantă îl va ajuta, iar tu te vei simți mai bine.

3. Asigură o textură netedă și fină
Dacă îți dorești ca tenul tău să aibă mereu o textură plăcută, trebuie să ai grijă de el atât dimineața cât și seara. Pentru rezultate optime, alege o cremă potrivit tipului tău de ten.

4. Crește nivelul de colagen
În funcție de tipul cremei pe care o alegi, aceasta ar putea ajuta și la reglarea nivelului de colagen, pielea ta păstrându-și astfel elasticitatea.

5. Oferă o mai bună circulație a sângelui
Am stabilit deja că este un lucru important să aplici o cremă de noapte, însă un alt aspect, la fel de important este modul în care aplici crema. Folosind mișcări circulare sau de tapotare, ajuți la o mai bună circulație a sângelui, așadar pielea ta va arăta mai bine.

6. Reduce ridurile
Dacă vei folosi preventiv cremă de noapte, sunt mai multe șanse să previi apariția ridurilor. În plus, prin aplicarea cremei oferi un masaj pielii care o va ajuta să își mențină elasticitatea.

 Cum să alegi o cremă de noapte?

Alegerea tipului potrivit de cremă pentru pielea ta este crucială. Avem câteva sfaturi care te pot ajuta să faci alegerea potrivită. Când alegi o cremă de noapte, asigură-te că nu are o textură prea groasă. O cremă de noapte prea groasă îți sufocă porii, iar pielii tale îi este dificil să respire. Ori de câte ori alegi o cremă de noapte, asigură-te că este hipoalergenică și că nu conține parfum.

Sursa

alte Articole interesante