Scandal după nunta regală, din cauza rochiei de mireasă

Rochia de nuntă a lui Meghan Markle a fost schițată de unul dintre cele mai mari nume din industria modei, însă se pare că nu toată lumea este încântată de acest lucru. Noua ducesă de Sussex a ales-o pe Clare Waight Keller, prima femeie director de creație la Givenchy, să-i deseneze rochia de mireasă, inspirată după munca lui Hubert de Givenchy.

separator

Cu toate astea, designerul neozeelandez Emilia Wichstead susține că rochia de mireasă purtată de Meghan Markle în ziua nunții cu Prințul Harry a fost ”identică” cu una din rochiile ei.

”Rochia ei a fost identică cu una de-ale noastre. Aparent, au existat mulți care au spus că e o rochie Emilia Wickstead”, a declarat designerul Emilia Wichstead pentru Daily Mail, potrivit independent.co.uk.

Creatoarea de modă face referire la rochia brandului numită ”Helene wedding dress”.

Acuzațiile acesteia nu s-au oprit aici: ”Dacă alegi un design simplu, atunci acesta ar trebui să se potrivească perfect. Rochia ei de mireasă a fost slăbuță. Eram ceva de genu: Țineți-i părul la spate, este o nuntă regală, pentru numele lui Dumnezeu!”, a mai spus designerul Emilia Wickstead.

sursa

alte Articole interesante