Scandal la ,,Golos. Deti”, după ce fiica interpretei Alsu a devenit câștigătoarea concursului

Fiica interpretei Alsu și a omului de afaceri Ian Abramov, Mikella, a devenit câștigătoarea celui de-al 6-lea sezon al concursului “Golos. Deti” din Rusia.

separator
Îndată după anunțarea rezultatelor televoting-ului, rețelele de socializare au fost luate cu asalt de către spectatori. Publicul a solicitat administrației postului ,,Pervii kanal” să revizuiască rezultatele concursului, fiind de părere că învingătorul real al concursului ar fi Erjan Maxim, colegul Mikellei din cadrul proiectului.În mediul virtual rusesc s-a declanșat un adevărat val de reacții. Internauții au acuzat-o pe Alsu că aceasta ar fi cumpărat voturile a mai mulți spectatori. Și vedetele din showbiz-ul rusesc s-au dat cu părerea. Maxim Galkin a declarat pe pagina sa de Instagram că Erjan este un copil-minune, dar Mikella este câștigătoare, întrucât ea a obținut mai multe voturi, posibil grație popularității artistei Alsu, care a făcut agitație în social media.

 

View this post on Instagram

 

Ержан Максим – победитель! 👍🏻👏🏻💪🏻 @maksim_erjan

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on

Imediat după declanșarea conflictului, canalul de youtube ,,Golo.Deti” a șters videoclipul Mikellei din finala concursului. Acesta este de negăsit. În schimb, au fost păstrate prestațiile acesteia din edițiile anterioare.

 

alte Articole interesante

Alte Articole interesante