Scandal în showbizz-ul de-acasă. Samir Loghin îl amenință pe un producător de radio!

Interpretul e în conflict cu producătorul muzical de la Fresh FM, Adrian Vlad, deoarece cel din urmă nu i-a inclus ultima creație în play-list. După o discuție aprinsă pe facebook, Samir l-a blocat pe producător, motiv pentru care Adrian și-a exprimat indignarea în public.

separator

Iată ce a scris Adrian Vlad pe pagina sa de facebook:

“Cei care il aveti pe marele Samir Loghin in friends, va rog da-ti un share. Pe mine m-a blocat. S-a suparat pe mine pentru ca nu mi-a placut a lui „tvorenie” „Super Eroi”

Atotputernicule Samir, sa fiu iertat de Maria TA insa:

1.”Tvarenie” a ta „Super Eroi” e un kkt total ! Nu e treaba mea sa-ti numar banii insa mai util ar fi fost sa dai acei banuti cheltuiti pentru videoclip,aranjament etc, la o casa de copii/batrani sau sa faci un alt act de binefacerere, astfel folosul ar fi fost mult mai mare decat sa behai in acea „tvorenie”.
2.De la Fresh FM 105,9 MHz Chişinău Moldova voi pleca benevol si nesilit de nimeni ! Inca NICIODATA nu am fost concediat de undeva pentru ca sunt in primul rand OM ! Piesele tale care s-au auzit la Fresh, au fost doar cele ft. Maxim Zavidia ! Asta e si motivul pentru care s-au auzit. Daca le-ai fi cantat singur, NICIODATA nu ti-as fi bagat in playlist piesele. De ce? Pentru ca vocea lui Max te mai completeaza.
3.Niciodata nu am salvat numarul tau pu ca niciodata nu am avut nevoie de el.
4.Nu am auz muzical, sunt calcat de urs pe ureche ca sa pot canta, in schimb stiu sa apreciez voci,ritmuri, aranjamente,masteringuri,mixinguri etc !
5. NU AM NICI UN DUSMAN ! ! ! Nici pe tine nu te consider un dusman ! Pur si simplu ai demonstrat ca ai un comportament plin de balega!
6. Crede-ma ca multi dintre colegii tai de breasla, adica interpreti, ar vrea sa-ti spuna ca „tvarenie” a ta e un rahat total, insa nu vor sa te supere ))))))))) iar parerea mea o impartasesc alti multi devoratori de muzica de calitate !
7. Te rog sa citesti atent, e vorba doar de „Super eroi”, iar restul nu ma intereseaza!
8. Succes !”

13007145_1156686431043187_4544954224797499700_n

alte Articole interesante