Scapă urgent de celulită!

Peste 90% din femei suferă de celulită, indiferent de numărul de kilograme și greutatea corporală. Stilul de viaţă modern, caracterizat prin sedentarism, regim alimentar incorect, favorizează apariția celulitei. De fapt, celulita constă într-o alterare a ţesutului de susţinere a pielii (a țestului conjunctiv) şi o tulburare a circulaţiei sangvine şi limfatice din zona afectată, ca urmare a acumulării de apă și grăsimi în celulele ţesutului profund adipos (adipocite). Cu alte cuvinte, pe măsură ce grăsimea se acumulează în exces în adipocite, încep să fie afectate toate structurile ţesutului adipos (vase, nervi, fibre de colagen şi elastină, celule, spaţii intercelulare), ceea ce duce la o îmbătrânire accelerată a ţesuturilor afectate.

separator

Cercetările ştiinţifice au arătat că procesul prin care se instalează şi evoluează celulita este foarte complex. Pe măsură ce grăsimea se acumulează în adipocite, aceste celule se umflă, se îngustează spaţiile dintre ele şi încep să se stranguleze vasele şi terminaţiile nervoase, drenarea substanţelor toxice se face din ce în ce mai dificil, iar ţesutul începe să se deterioreze.

Evoluţia celulitei este lentă şi progresivă, dacă nu faci nimic pentru a opri evoluția acestui proces, iar majoritatea produselor cu adevărat eficiente pentru tratamentul celulitei îşi bazează acţiunea pe calităţile speciale ale cafeinei care are rolul de a grăbi „arderea” grăsimii depuse în adipocit.

Vestea bună este că poți scăpa de celulită mult mai eficient, cu o substanţă revoluţionară, numită resveratrol, o substanță de 30 de ori mai eficientă decât cafeina!

Dar dacă îţi doreşti ceva mult mai eficient decât cafeina, încearcă resveratrol. Extras iniţial de dr. Sinclaire, Harvard University, din vinul roşu, resveratrolul a intrat rapid în atenţia cercetătorilor din toată lumea. Studiile ştiinţifice i-au demonstrat efectele multiple: acțiunea anti-îmbătrânire, anti-canceroasă, acțiunea protectoare asupra sistemului cardiovascular, efectul antiinflamator şi multe altele.

Dar, un aspect de interes sporit a resveratrolului pentru femei, este cel de activare a lipolizei (degradarea grăsimilor) – acțiunea fiind de 30 de ori mai intensă decât cea a cafeinei!

Ivatherm a inclus resveratrolul într-un gel anticelulitic. Resveratrox® Forte  are o formula exclusivă, inovatoare, cu rezultate vizibile.

Resveratrox® Forte  este o cremā anticeluliticā cu efect intens de reducere a stratului lipidic de pe coapse, fese şi abdomen. Pentru multe femei care au avut răbdarea de a aplica dimineaţa şi seara, zi de zi, timp de cel puţin patru săptămâni, Resveratrox® Forte pe zonele afectate, au constatat o reducere a circumferinţei, spre exemplu, la nivelul coapselor cu 10-20% si la nivelul feselor cu 9-14%

Produsul nu cauzează fotosensibilitate și poate fi folosit de femeile gravide și de persoanele cu fragilitate capilară.

Nu-ţi vine să crezi? Nu ai decât să încerci Resveratrox® Forte pe propria-ţi piele!

Resveratrox® Forte fiind un produs dermo-cosmetic, îl găseşti doar în Farmacia Familiei! Mai mult, la fiecare al doilea produs cumpărat primeşti reducere de 70%!

alte Articole interesante