Secretele de frumusețe ale stewardeselor

Sterwardesele întotdeauna arată impecabil și cu ușurință captează atenția călătorilor, în special a bărbaților. Bineînțeles,  că aceasta este cu putință datorită tabieturilor de îngrjire, pe care  le pun în aplicare cu regularitate. Vezi în ce constă ritualul de frumusețe al stewardeselor.

separator
uploaded

Îngrijirea pielii este esențială pentru stewardese

Obișnuim să purtăm o cremă intens hidratantă atunci când călătorim cu avionul sau alte produse de îngrijire. Același lucru este recomandat și de stewardese. O cremă folosită de foarte multe dintre ele este de la brandul Rodial (Rodial Dragon’s Blood Hyaluronic Moisturizer SPF 15), oferă protecție SPF, este foarte hidratantă și are acid hialuronic. Este deci perfectă pentru momentele în care pielea devine uscată. Apoi se aplică și un balsam de buze hrănitor, dar și o crema de mâini.

Importanța hidratării în timpul zborului

Toate reprezentantele liniilor aeriene pun accentul pe importanța hidratării. Nu este o surpriză și nu este un clișeu, dar consumul de apă menține aspectul sănătos al pielii, mai ales că există riscul deshidratării în timpul unor zboruri de lungă durată. În afară de apa plată, stewardesele  aleg să consumă ceai verde, pentru proprietățile benefice asupra pielii, pentru a-ți potoli setea și a-ți păstra concentrarea.

Stewardesele mențin machiajul intact cu spray cu apă termală

Deși nu pot să reaplice toate produsele de machiaj, fapt ce nici nu este recomandat de altfel (machiajul poate arata foarte inestetic daca este stratificat), stewardesele aleg să-ți reimprospateze look-ul folosind spray cu apă termală. În plus, ele au posibilitatea de a ține sticluța la rece, fapt ce calmează pielea și reduce inflamația din jurul ochilor. Există foarte multe produse de finisare a machiajului, un exemplu fiind Smashbox Photo Finish Primer Water. În plus, dacă se aplică în prealabil o bază de machiaj, un primer de calitate, poate rezista fără probleme.

Rutina de îngrijire continuă și după aterizare

Dupa ce își incheie zborul, stewardesele nu se opresc, ele continuă să se îngrijească. Poate fi ceva foarte simplu, puțin șampon uscat pulverizat pentru a revitaliza părul sau poate o rutină mai complicată de ingrijire. După o călătorie lungă, ele recomandă o baie caldă, cu ulei special, o loțiune de corp și o cremă hidratantă de noapte. Bineînteles, nu se sare niciodată peste demachiere.


Sursa

alte Articole interesante