Sfaturi anticelulitice pentru Scarlett Johansson

Deşi arată bine, Scarlett Johansson a fost surprinsă de camerele de filmare într-o emisiune tv din America, cu

separator
câteva urme proeminente de celulită. Acest lucru a confirmat faptul că şi cele mai sexy femei de la Hollywood pot avea probleme cu celulita.

aparitia-cu-care-scarlett-johansson-a-atras-atentia-tuturor-detaliul-pe-care-vedeta-si-ar-fi-dorit-sa

Instructorii Unica Sport au decis să-i ofere câteva sfaturi care o pot ajuta să scape de celulită.

  •  Masarea zonelor afectate de celulită este cel mai eficient tratament, deoarece diminuează retenția de apă și favorizează eliminarea toxinelor. Uleiul pentru masaj trebuie să fie unul cu efect anticelulitic.
  • Hidratarea pielii este foarte importantă. Foloseşte creme hidratante după baie. Pielea va căpăta un aspect sănătos.
  • Împachetările cosmetice au și ele rol de detoxifiere și sunt utile, dacă vrei să ai o piele fermă, fără grăsimi inestetice sau celulită. Iar împachetările cu sare de mare sunt considerate ca fiind cele mai eficiente.
  • Sportul tonifică şi oferă elasticitate pielii. De aceea, vezi ce exerciții poți practica acasă, pentru a spune stop celulitei. Vezi aici

aparitia-cu-care-scarlett-johansson-a-atras-atentia-tuturor-detaliul-pe-care-vedeta-si-ar-fi-dorit-sa_2_1 aparitia-cu-care-scarlett-johansson-a-atras-atentia-tuturor-detaliul-pe-care-vedeta-si-ar-fi-dorit-sa_3a-fost-desemnata-cea-mai-frumoasa-vedeta-dar-acum-este-plina-de-celulita-paparazii-au-aflat-de-ce-s-a_1_size1

scarlett-johansson_03_c16c35e866

alte Articole interesante