Shannen Doherty a terminat ședințele de chimioterapie. Cum se simte acum actrița?

Acum câteva zile, Shannen Doherty le-a mărturisit fanilor ei internauți că a dus la bun sfârșit ședințele de chimioterapie. Actrița, în vârstă de 45 de ani, pare să se simtă mai bine acum că a scăpat de chinuitoarele sesiuni de tratament.

separator
shannen-doherty-sot

Shannen a fost surprinsă, ieri, alături de mama sa, la cumpărături prin Venice, California. Îmbrăcată într-un outfit casual, actrița de 45 de ani părea bine dispusă și chiar în formă.

Se vede că a putut recupera câteva kilograme pe care le-a pierdut în timpul tratamentului și că starea ei de spirit este destul de bună, deși, spune ea, ”așteptarea de-abia a început”, făcând referire la faptul că în continuare nu se știe dacă a scăpat de cancer, actrița așteptând în prezent rezultatele unor analize. shannenn

”Aștept rezultatele analizelor. Aștept să vad dacă am scăpat de cancer sau nu. Aștept să-ncep operația de reconstrucție”, a mărturisit Shannen pe contul ei de Instagram.

Zilele trecute, Shannen a postat un mesaj emoționant la adresa doctorului care a ajutat-o să treacă prin toată această perioadă:

”Mi-a spus că n-a intrat la medicină pentru a face bani. Ci pentru a ajuta oamenii. Pe mine m-a ajutat. E o raritate. Plus că mă face mereu să râd”.
shannenFILE - In this Feb. 16, 2010 file photo, Shannen Doherty attends the G-Star Fall 2010 collection, in New York. Doherty will compete on the upcoming spring season of "Dancing With the Stars." (AP Photo/Peter Kramer, file)

alte Articole interesante