Și-a alăptat fiica până la vârsta de 6 ani, nepoata, dar și copiii prietenilor. O femeie din Florida alăptează deja de 8 ani

Alăptarea este cel mai bun lucru pentru un bebeluș și în timp ce acest proces presupune multă răbdare din partea unei mămici, o femeie din Florida continuă să alăpteze deja de 8 ani. Aceasta și-a alăptat fiica până la vârsta de 6 ani, nepoata, dar și copiii prietenilor.

separator

Lee Moffitt, în vârstă de 26 de ani, a hrănit 12 copii cu laptele său matern. Aparent, conform calculelor, femeia alaptează de aproape 8 ani, luând o singură pauză în luna septembrie. Se pare că Lee a fost ea însăși alăptată până la vârsta de 5 ani, fapt pentru care a urmat același exemplu în cazul fiicei sale, Rose.

Aceasta vede alăptarea altor copii ca un proces minunat de conexiune. „Am lăsat-o pe fiica mea să decidă când să se oprească. A început să rărească procesul de pe la 4 ani, dar s-a oprit complet la 6 ani. Când alăptezi alți copii reușești să creezi o legătură specială și cu mamele lor. Chiar și cu copiii pe care i-am hrănit o singura dată am simțit ceva special, știind că i-am putut ajuta”,a declarat mama.

Deși Organizația Mondială de Sănătate a oferit un ghid de alăptare până la vârsta de 2 ani, Lee crede că aceasta este doar o medie. Știe însă că după această vârstă copiii nu se mai hrănesc propriu zis, ci este mai degrabă un confort psihic.

Tânăra vine în ajutorul oricăror mame care au dificultăți de alăptare, oferindu-se să le facă demonstrații de cum trebuie poziționat copilului pentru a se bucura amândoi de experiență. Astfel, mama a ajuns să îndeplinească acest proces de aproape 8 ani și nu regretă nicio secundă, scrie qbebe.ro.

alte Articole interesante