Și-a drogat fiica și i-a ras părul de pe cap pentru ca oamenii să creadă că este bolnavă de cancer

O tânără din statul Ohio, SUA a făcut dezvăluiri șocante cum mama ei a drogat-o, i-a ras părul și i-a spus că are cancer terminal la vârsta de numai șapte ani. Tânăra pe nume Hannah Millbrandt a mai spus că mama sa, Theresa, a falsificat întreaga poveste pentru a-i convinge pe vecini să doneze suma de 23.000 de lire sterline pentru tratamentul ei.

separator

Femeia i-a făcut ședințe de chimioterapie și a forțat-o pe Hannah, să poarte o mască chirurgicală, spunându-i – că avea doar câteva săptămâni să trăiască. Potrivit tinerei, totul a început de la o vizită a asistentei medicale la domiciliu când ea a răcit și câteva zile prezenta febră înaltă. După câteva zile însă, mama ei i-a spus că de fapt, ea ar suferi de cancer.
„Într-o zi m-am trezit cu un bandaj pe coloana vertebrală”, a adăugat Hannah.”

„Beth ( sora medicală) venea regulat de atunci, deși niciodată nu o vedeam. Mă trezeam cu bandaje pe care mi le-ar fi pus așa zisa asistentă”, a spus Hannah.

Atunci a fost momentul în care Theresa a început să ceară ajutor la biserica locală și la diferite comunități. Ea a zis că familia ei are nevoie de bani pentru a-și trata fiica de cancer. Toți s-au organizat și au strâns fonduri pentru a o ajuta.

„Am urât atenția, dar mama era atât de recunoscătoare pentru fondurile primite. „Esti copilul meu de mlioane”, îmi zicea, dar nu știam ce înseamă. Banii au început să curgă în momentul în care cazul meu a fost publicat și în ziar”, a explicat fata.
Biserica a donat circa 7000 de dolari din vânzările de la brutărie, departamentul de pompieri i-au oferit Hannei un cățelus.

„O fetiță într-un scaun cu rotile, care a stat 9 ani să strângă bani pentru tratamentul ei, mi-a donat mie toate fondurile ei”, a adăugat Hannah.

Într-un final, Theresa a fost prinsă. O profesoară de la școala fetei și-a dat seama că lucrurile nu stau chiar așa. Părul Hannei începea să crească în ciuda experienței chimioterapeutice. Profesoara a devenit suspicioasă și a contactat protecția copilului.Părinții Hannei și bunica acesteia au fost arestați. După confruntare, Theresa a recunoscut că a falsificat boala fetei și a fost trimisă la un spital pentru boli psihice. Femeia a susținut că are sindromul Munchausen. Această boală mentală implică o persoană care dorește să inventeze o boală pentru cineva pe care îl are sub grijă. Cu toate acestea, la proces, diagnosticul a fost respins, iar Theresa a fost condamnată la 6 ani de închisoare.

Tatăl fetei a susținut că el este inocent, dar a pledat vinovat pentru periclitarea sănătații copilului și furt. Acest lucru nu înseamnă că a admis să meargă mai departe cu planul Theresei.

Sursa

alte Articole interesante