Simona Halep, alături de iubitul ei la Cotroceni! Foto

După victoria de la Wimbledon, Simona Halep a fost invitată de preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni pentru a-i oferi Ordinul Naţional „Steaua României“ în grad de Cavaler.

separator

În imagine: părinții sportivei și Simona cu iubitul ei, alături de Președintele României.

Campioana a mers la Cotroceni însoţită de echipa ei, de părinţi, de apropiaţi, dar şi de iubitul ei, Toni Iuruc, care i-a stat alături Simonei Halep aproape non-stop, iar atunci când nu se afla lângă ea, acesta stărea alături de părinţii sportivei, scrie okmagazine.ro.

Presa a scris pe larg, în ultimele săptămâni, despre Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, acesta ajungând în centrul atenţiei imediat după finala de la Wimbledon.

„Avem în faţa noastră o mare campioană. A oferit românilor o mare bucurie, dar şi un exemplu. Îi oferim cea mai înaltă distincţie pentru trofeul de la Wimbledon, dar şi pentru parcursul de acum. Aţi scris o pagină de istorie în doar 55 de minute. Aţi reuşit să deveniţi prima jucătoare de tenis din România care deţine acest titlu. Vă felicit. A fost mai mult decât un meci. A fost o dovadă de concentrare. Aţi demonstrat că prin efort şi pasiune se pot obţine rezultate deosebite. Vă mulţumesc pentru modul în care promovaţi România. Suntem o luptătoare şi refuzaţi să vă daţi bătută. Prin tenisul pe care-l practică, inspiră milioane de oameni. Şi ajunge la inimile copiilor. Reprezintă un foarte serios model pentru tânără generaţie. Dragă Simona, performanţa vă aparţine în toatalitate familiei şi dumneavoastră. De azi înainte, când spui Simona Halep, spui România. Vă mulţumesc“, a spus Klaus Iohannis.

alte Articole interesante