Simona Halep, sărut pasional cu iubitul său pe plajă la Mamaia!

Simona Halep și-a scos la rampă iubitul. Relația pare să fie una serioasă. De obicei discretă cu viața ei personală, de data aceasta nu s-a mai ascuns: și-a scos noul iubit în lume. După o cină romantică în București, Simona și omul de afaceri Toni Iuruc s-au distrat la Constanța, iar fotoreporterii Click! i-au surprins.

separator

Simona Halep, în vârstă de 27 de ani, și Toni Iuruc, în vârstă de 40 de ani, s-au relaxat pe o plajă din Mamaia, vineri după-amiază. Cei doi nu s-au ferit deloc de ochii curioșilor. Au împărțit același șezlong, s-au sărutat, au închiriat un skijet și s-au distrat în apele învolburate ale Mării Negre.

La Wimbledon, omul de afaceri Toni Iuruc i-a fost tot timpul aproape sportivei, atât în timpul antrenamentelor, cât și la meciurile oficiale, având grijă însă să păstreze o distanță considerabilă, pentru a nu da de bănuit și pentru a nu muta atenția jurnaliștilor de la jocul de pe teren la schimbările din viața amoroasă a Simonei.

Bărbatul apare și în imaginile de la balul organizat la Wimbledon în cinstea câștigătorilor din acest an, chiar dacă a avut grijă să nu se așeze niciodată lângă Simona, ci lângă prietena acesteia, actrița Irina Antonie. În vârstă de 40 de ani, Toni Iuruc este un om de afaceri machedon, cu o avere considerabilă și cu mai multe firme deschise în România. Conform Cancan, în 2002, Iuruc a înființat agenția AdVenture, care s-a ocupat de prima campanie electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

alte Articole interesante