Slăbește sănătos și câștigă premiul de 1000 de dolari!

Dragile noastre femei avem o veste minunată pentru voi! A fost dat START-ul cursei de obținere a PREMIULUI MARE din cadrul proiectului online ”Galina Tomaș îți cumpără kg!”.  Este vorba de certificatul în valoare de 1000$ care va fi revendicat de una din participantele ediției trecute din 2018, care a slăbit cel mai frumos și sănătos. Astfel, tot ce trebuie să faci, este să expediezi administratorului grupului două fotografii cu tine, înainte și după slăbire.

separator

Totodată, reamintim că în data de 15 februarie 2019 începe cea de-a 5-a ediție a proiectului ”Galina Tomaș îți cumpără kg!”. Timp de 10 săptămâni, vei avea posibilitatea să-ți remodelezi silueta, să devii mai frumoasă și mai sănătoasă cu ajutorul echipei online galinatomas.com.

Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și:

  1. Înregistrează-te gratuit pe galinatomas.com
  2. Alege abonamentul potrivit (de 3 luni sau mai mult)
  3. Alătură-te grupului privat în Facebook unde vom comunica pe parcursul a 10 săptămâni: https://www.facebook.com/groups/noiiticumparamkilogramele/

IMPORTANT: Dacă ai deja un abonament în Centru Online de Nutriție și Sport – galinatomas.com, îndeplinește doar Pasul 3.

Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook ”Galina Tomaș îți cumpără kilogramele” în fiecare zi de miercuri la ora 20:00 și află cum poți fi chiar tu următoarea câștigătoare!

alte Articole interesante