A slăbit 65 de kg urmând cinci pași simpli!

Kari Iunuale, din SUA, și-a propus să ajungă de la 136 de kilograme la 70 și a reușit. Femeia a urmat 5 pași simpli, a redus din numărul de calorii, a înceout să facă exerciții fizice la ea acasă. După ce a văzut că începe să slăbească, și-a schimbat regimul alimentar introducând tot mai multe alimente recomandate de nutriționiști.

separator

„Oamenii rămân crispați atunci când mă văd. Toți îmi spun că nici măcar nu semăn cu fosta eu”, susține Kari pentru CNN.

Totul a început într-o zi când a încercat o pereche de pantaloni care i-au plăcut foarte mult și nu i-au venit. Femeia și-a impus 5 pași simpli de slăbire, reușind să dea jos 65 de kilograme adăugate de-a lungul anilor. Iată pașii lui Kari:

1. Reducerea porțiilor de mâncare

„Mereu am obișnuit să mănânc până mă simțeam complet plină. Pur și simplu am redus numărul porțiilor de mâncare pe zi și cantitățile până la o porție normală. Am fost mereu atentă la etichete fără să număr însă caloriile”, a spus femeia.

2. ,,Faceți cât mai mult sport. Nu ai cum să slăbești fără să faci mișcare cel puțin 30 de minute pe zi”

30 de minute de mișcare pe zi au făcut-o să slăbească încă din prima săptămână: „La început am slăbit câte 9 kilograme pe lună, dar cu cât am avut mai puține kilograme de pierdut, mi-a fost mai dficil”.

3. Ambiție

,,Trebuie să ai ambiție și constanță în exercițiile și noul stil de viață pe care ți-l propui pentru a arăta bine”, spune Kari, care mergea de 6 ori pe zi la sala de gimnastică, și, pentru a nu obosi, ziua își lucra partea superioară a corpului și noaptea partea inferioară.

4. Hidratare

Kari a găsit o modalitate de a se hidrata consumând suc de fructe natural. Acesta este unul din cele mai importante sfaturi pe care Kari le dă tuturor, să consume lichide, în special sucuri naturale care conțin o serie de nutrienți. Kari și-a cumpărat un storcător de fructe pe care îl utiliza zilnic pentru a-și face sucuri.

5.  Alimentație variată

Pentru a nu i se face rău pe parcursul procesului de slăbire, Kari Iunuale a introdus alimente diversificate în dieta sa, bogate în nutrienți, așa cum a sfătuit-o nutriționistul.

sursa

 

alte Articole interesante

Alte Articole interesante