Solicită un card online de la FinComBank pentru tine și copilul tău și bucură-te oricând de confort și siguranță!

Uită de bani cash în 2019! Spune adio plăților în numerar, bun venit achitărilor cu cardul! Solicită un card online de la FinComBank pentru tine și copilul tău și economisește timpul pentru lucruri care contează cu adevărat!

separator

Economisește-ți timpul cu FinComBank S.A. pentru că doar aici poți solicita ONLINE un card bancar pentru tine și pentru copilul tău https://fincombank.com/ro/otkroj-kartu-online/. Tot ce trebuie să faci e să completezi cererea online, iar angajații îți oferă cardul în orice sucursală a băncii. E simplu și rapid!

Acum este mult mai ușor să îți gestionezi banii! Cu un card de la FinComBank S.A. ai la îndemână o gamă variată de soluții digitale.

  • Internet Banking FinComPay, disponibil non-stop și oriunde ai fi, fie ești într-o vacanță la munte cu familia, fie în drum spre birou;
  • transferuri de la card la card (P2P), un serviciu comod și rapid de a transfera bani în orice colț al lumii cu un singur click;
  • transfer rapid online (T2C), un serviciu prin intermediul căruia primești transferuri internaționale direct pe cardul tău deschis la FinComBank S.A., gratuit și de pe orice dispozitiv;
  • achită gratuit serviciile comuncale fără a ieși din casă;
  • cu serviciului FinService vei avea posibilitatea de a programa achitarea automată a serviciilor oferite de peste 30 de furnizori, a creditului, suplinirea depozitului, poţi programa transferurile la conturile altor persoane fizice sau juridice.

Cu cardul VISA de la FinComBank S.A., te bucuri de confort și de siguranță oriunde și oricând. Odihnă, călătorii, cumpărături – toate acestea devin mai accesibile! Deschide acum cardul clasic, premium sau social și fii parte din familia FinComBank S.A.! Mai mult decât atât, ai posibilitatea de a deschide un card suplimentar pentru copii cu vârsta peste 7 ani. Produsul poate fi solicitat de unul dintre părinți chiar dacă la momentul de față nu este clientul FinComBank S.A. Deschide acum https://fincombank.com/ro/otkroj-dopolnitel-nuu-kartu-online-detam/ 

Suntem în era tehnologiilor moderne, într-o societate fără cash, care preferă plata cu cardul. Acum, tu, ca părinte, îi vei putea oferi copilului bani de buzunar direct pe cardul suplimentar. Acesta va putea fi utilizat de minori pentru ridicarea numerarului de la orice ATM din țară și de peste hotare, precum și pentru achitarea serviciilor și produselor, în limita de bani prestabilită de tine. Cu FinComBank S.A. e mai ușor să-ți instruiești copilul cum să facă economii, să cheltuie și să acumuleze bani, precum și să utilizeze serviciile bancare. Află mai multe detalii aici https://fincombank.com/ro/dla-detej/ .

Fii parte a societății fără cash și solicită CARD ONLINE pentru tine și pentru copilul tău https://fincombank.com/ro/otkroj-kartu-online/ !

Pentru mai multe informaţii nu ezita să contactezi personalul FinComBank S.A:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail: fincom@fincombank.com

website: www.fincombank.cоm

alte Articole interesante