Solistul trupei Carla’s Dreams, surprins alături de noua iubită?

Modelul român Andra Mirona Axentoi a pus mâna pe cel mai râvnit bărbat din România, solistul de la Carla’s Dreams, scrie cancan.ro.

separator
Potrivit reporterilor, Andra Miruna Axentoi a reușit să-l prindă definitiv în mrejele iubirii pe celebrul artist moldovean Andrei Țăruș, solistul de la Carla’s Dreams, care a divorțat în urmă cu zece luni, după șapte ani de căsnicie cu Nelea Motricala, o femeie de afaceri din Republica Moldova.

Cei doi ar avea au o relație perfectă, ca-n filme, și au fost surprinși împreună într-o zonă selectă din București.

Andra Mirona Axentoi s-a remarcat pe scena mondenă din România după ce a făcut senzație pe catwalk și a fost protagonista mai multor pictoriale în revistele din domeniul modei.

Carla’s Dreams sunt artiști în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive și sound-ul divers. În 2015 si 2016, piesele lor s-au transformat în hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor și televiziunilor de specialitate săptămâni întregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt câștigătorii incontestabili ai ediției din 2016 a Media Music Awards, cu opt premii adjudecate la cele mai importante categorii: “best group”, “best song” și “best video”. Au avut colaborări cu artiști de top ai României precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea”. Carla’s Dreams a cucerit și alte țări, în afara de România și Moldova: Ucraina, Rusia, Kazahstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franța, Croația, Turcia, Finlanda, Austria. În 2016, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu mască din lume.

alte Articole interesante