Soluții naturiste în combaterea mătreții și îngrijirea părului!

Numită științific și ,,pitiriazis capitis”, mătreața este o patologie a scalpului care se prezintă sub forma unor mici solzi uscați – mătreața uscată, sau solzi mai grași și mai denși – mătreața grasă. În mod normal, înlocuirea celulelor epiteliale de la nivelul scalpului se face în mod regulat și eliminarea celulelor moarte, prin exfolierea straturilor superficiale ale epidermei, se efectuează fără probleme, o prezență modestă de exfoliere fiind un fenomen fiziologic.

separator

Cu toate acestea, când prezența solzilor albicioși, însoțită chiar de usturimi și mâncărimi, este destul de mare, putem vorbi de mătreață. Cum să ai un păr strălucitor și sănătos fără mătreață?
Alkmene prezintă Șamponul antimătreață cu Ulei din Arbore de ceai

Șamponul este eficient pentru tratarea mătreții și calmarea măncărimilor la nivelul scalpului. Conține 100% ulei pur din arbore de ceai (Tea Tree Oil). Datorita efectului vindecator și antiseptic, uleiul esențial de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia) este foarte apreciat în cosmetică.

Șamponul conține Octopirox – un agent antifungic și antibacterian puternic, conceput special pentru tratamentul infecțiilor fungice ale capului, care sunt cauza mătreții.

* Formula creată special pentru îndepărtarea mătreții: combină proprietățile antiseptice ale uleiului din arbore de ceai, cu acțiunea mai blânda a unui agent care acționează împotriva mătreții.

* Produsul asigură un tratament intensiv pentru păr și scalp, care te ajută să ai un păr puternic, plin de energie și vitalitate. Conferă protecție împotriva mătreții și lasă o senzație de prospețime și relaxare, după utilizare.

* Testat dermatologic, are o formulă ușoara care permite utilizare zilnică.

* Potrivit pentru toate tipurile de păr.

*Are proprietăți antibacteriene și purifiante, elimină infecțiile menținând părul puternic și strălucitor.

* Nu conține parabeni sintetici, siliconi, propilen glicol, coloranți sintetici sau ingrediente cu derivate animale.

Utilizare: Masează delicat părul și scalpul cu șampon, apoi clătește cu apă din ambundență. Repetă dacă este necesar.

Important! În luna iulie, șamponul antimătreață Alkmene cu ulei de Arbore de ceai îl puteți procura cu mega reducere de 30%! Promoția este valabilă în rețeaua Farmacia Familiei.

Descoperă toată gama de produse Alkmene cu ulei de Arbore de ceai!

alte Articole interesante