Soția lui Evgheny Petrosyan a slăbit 46 de kg. Vezi cum i-a reușit!

Elena Stepanenko a fost și rămâne una dintre cele mai faimoase umoriste din spațiul post-sovietic. Actrița nu a avut niciodată o siluetă foarte suplă. Cu toate acestea, în timpul ultimului său spectacol, fanii abia și-au recunoscut actrița preferată.

separator
Pe 8 aprilie, Elena Stepanenko a sărbătorit 65 de ani. Și, în ajunul zilei de naștere, actrița a dezvăluit secretul pierderii ei uimitoare în greutate, minus 46 de kg.

,,Mărimea porției de mâncare trebuie să încapă în palma mâinii tale, deci trebuie să te asezi la masă nu mai rar de șase ori pe zi, și nu de 2-3 ori, după cum am fost obișnuiți. Dacă mi-e foame, eu mă întreb: vreau să mănânc sau îmi este sete? Beau un pahar cu apă și aștept 20 de minute pentru ca organismul să răspundă. Dacă continuă să insiste asupra mâncării, repet ritualul. Doar dacă mi-e foame cu adevărat între mese, atunci mănânc”, povestește Elena Stepanenko.

Când a fost întrebată ce anume a motivat-o pentru o asemenea schimbare, Elena a răspuns:

,,Acum un an și jumătate m-am uitat la mine în oglindă și mi-am dat seama că nu sunt bucuroasă de ceea ce văd. Da, nu sunt o balerină, și nici nu am 20 de ani, dar vreau să mă uit la mine cu plăcere”, a mai spus actrița.

Elena practică înotul. La 65 de ani, actrița nu se plânge de probleme de sănătate și mereu consultă medicul în caz de necesitate.

alte Articole interesante