Soție sau amantă?

“De două zile îmi apar în newsfeed doar articole despre amante și divorț. Și ca să fie drama funny , ieri eram la manichiură, locul unde poveștile sunt nelimitate, și povestea o doamnă cum înregistrează convorbirile soțului cu amanta…

separator
“scrie http://eusuntzina.ro/pe blogul său.

descărcare

“Si ca amanta este foarte pisicoasa, ca “o doare burtica si nu poate sa se intalneasca cu el”. Si  intrebarea noastra a fost “tu esti asa cu el?”. “Nu, normal ca nu. Eu sunt eu, mai dura, fara mu-mu-mu si ah-ah-ah!”  “Pai poate asta ii place lui”, ziseram noi toate, istetele. “Da, dar eu nu sunt asa. Si nici nu ma schimb acum!” Si am ajuns noi la concluzia ca este mai misto sa fii amanta. Ironic, evident! Daca vrei sa-l primesti, bine, daca nu te pup, pa pa! Cadouri primesti oricum, ca fara nu merge. Nu trebuie sa te gatesti tot timpul, decat cateva ore cat te intalnesti cu el. Ca in melodia Addei : “tu mirosi a flori, eu a tocanita!”. Si la finalul vietii, ori esti singura, ori esti cu unul pe care l-ai facut sa-si paraseasca familia. Ca nu exista amante educate!

Dupa discutia asta funny (si nu prea), am citit un articol despre noul trend al dorintei barbatilor in cautare de nevasta. Si se pare ca se trece la un alt nivel: de la nevasta casnica, fara prea multe pretentii sociale si profesionale, la sotia trofeu: muncitoare, activa, independenta financiar. Adica “Brains are the new beauty”. Si cele  mai bune exemple sunt Amal Clooney (sotia lui George Clooney) si Priscilla Chan (sotia lui Mark Zuckerberg). Barbatii puternici isi doresc femei la fel de puternice langa ei. Isi doresc o sotie frumoasa, independenta si cu o cariera la fel de puternica ca a lor. Femeile educate si inteligente vor fi mult mai atractive decat femeia – papusa sau femeia – accesoriu!  Pentru ca femeile inteligente isi contruiesc cariere singure si stiu sa se prezinte atat in boardroom, cat si in bedroom! Uraaa!

Cel important acum este ca educatia, succesul si independenta financiara sunt cele mai noi afrodisiace!”

Sursa: http://eusuntzina.ro/

alte Articole interesante