Spectacol extraordinar al trupei Akord la concertul aniversar ,,OPUS”! Imagini inedite

Băieții din trupa AKORD au susținut aseară grandiosul concert aniversar „OPUS”, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Sala arhiplină și fanii entuziasmați au avut parte de un show incendiar și piese de excepție, cu ocazia marcării celor 12 ani de activitate ai formației AKORD.

separator

Timp de 3 ore, membrii trupei, Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi, au încântat publicul cu un vast repertoriu de creații muzicale. Artiștii au interpretat și piese solo, piese mai noi, dar și melodii mai vechi celebre, reorchestrate într-o manieră inedită, iar costumele și ținutele scenice le-au pus în valoare întreg repertoriul.

Artiștii și-au surprins fanii cu un show incendiar, fiind acompaniaţi de o orchestră mixtă și un spectacol excepțional de coregrafie pus în scenă de către dansatori. Publicul a rămas cu adevărat impresionat de regia Danielei Burlaca și coregrafia spectaculoasă realizată de Dragoș Hioară.

Un moment important a fost lansarea albumului „OPUS” al trupei AKORD, o compilație cu cele mai răsunătoare melodii ale formației, un cadou pentru toți fanii trupei. Vă prezentăm imagini inedite de la concertul trupei Akord, un spectacol pentru care artiștii s-au pregătit minuțios și pe care fanii îl vor ține minte mult timp înainte!

       

                 

Trupa Akord a debutat în formatul de boys band, la finele anului 2006. După succesul piesei ,,Mă doare,, formaţia a făcut o schimbare de imagine şi de repertoriu. În 2011, Igor Sîrbu şi Igor Stribiţchi au fost distinşi cu titlul de Artist Emerit al Republicii Moldova.

alte Articole interesante