10 vedete din Rusia care au suferit drastic din cauza kilogramelor în plus

Și vedetele au avut probleme mari cu greutatea în exces, însă, la un moment dat, au spus ,,adio” kilogramelor și au devenit de nerecunoscut. Iată cum au slăbit și s-au transformat vedetele din Rusia!

separator

Ani Lorak

Artista s-a îngrășat cu mai multe kilograme după nașterea fiicei sale, însă a slăbit excelent după ce s-a apucat de sală și exerciții fizice. Și iată rezultatul!

Nastya Kamensky

Călătoriile în diferite orașe și țări, programul solicitant, stresul, fast-food-ul și-au lăsat amprenta asupra siluetei interpretei. Nastya a înțeles la un moment dat că nu poate continua așa. Și-a luat un nutriționist, un antrenor personal, a urmat sfaturile cu strictețe și iată ce s-a întâmplat!

Irina Dubtsova

Mulți fani își amintesc formele plinuțe ale artistei. Irina a decis să-și schimbe stilul de viață și a uluit cu o transformare excelentă.

Anfisa Cehova

Prezentatoarea TV a avut probleme cu kilogramele în plus, însă spune că a reușit să slăbească datorită unei diete.

Polina Gagarina

Când a apărut prima dată la TV, în emisiunea „Fabrica de stele”, artista s-a remarcat prin formele sale rotunjoare. Iar nașterea a contribuit și mai mult la acumularea kilogramelor. Interpreta a început să frecventeze sala de sport și a reușit astfel să dea jos surplusul de kilograme. Iată cum arată acum!

Ksenia Borodina

Prezentatoarea show-ului „Dom-2” a reușit să revină la kilogramele de cândva chiar și după nașterea celei de-a doua fiice.

Dana Borisova

La un moment dat, Dana a suferit și ea din cauza kilogramelor în plus. Spune că nu avea curajul să se privească în oglindă și atunci a luat decizia de a reveni la greutatea de cândva.

Ekaterina Bochkareva

Dacă ai fi văzut recent cum arăta actrița din serialul ,,Cчастливы вместе” nu ai fi recunoscut-o. Ecaterina a slăbit spectaculos!

Alla Pugacheva

Artista a slăbit 20 de kilograme, și-a shimbat stilul vestimentar și a demonstrat că vârsta nu este un obstacol în calea pierderii în greutate.

Alina Kabaeva

După ce a părăsit marea arenă sportivă, gimnasta a suferit la un moment dat din cauza acumulării kilogramelor în plus. Însă, cu viteza fulgerului, a revenit la formele de altădată. Acum e din nou fit!

alte Articole interesante