Această femeie a slăbit 30 de kg fără ajutor. Iată cum a reușit!

Rachel Williams ajunsese să aibă 131 de kilograme, iar după ce a născut-o pe fiica sa, femeia a început să se îngrașe și mai mult. De-a lungul anilor, femeia a încercat să țină mai multe diete, însă kilogramele au revenit de fiecare dată.

separator

Rachel încerca să se împartă între viața de familie și jobul solicitant, așa că msele sale principale erau noaptea târziu, iar gustările includeau prăjituri și chipsuri.

Într-o zi, fiica sa a întrebat-o de ce nu arată la fel ca toate mamele. Însă semnalul de alarmă a fost dat de medicul său în 2015, cand a avertizat-o că suferea de tensiune ridicată, ficat gras și era pe punctul de a deveni diabetică.

Rachel a început să își reducă porțiile de mâncare și să înlocuiască gustările nesănătoase cu nuci și alune. A început să mănânce cereale integrale și a renunțat la zahăr și la pâinea albă.

În urmă cu doi ani, femeia avea 128.8 kilograme. După acest moment, Rachel a început să meargă 10.000 de pași în fiecare zi. În loc să-și comande mâncare, și-a preparat zi de zi ouă fierte și legume pentru a le consuma cu humus. Ciocolata neagră a devenit desertul său preferat. A început să bea cafea simplă, fără zahar și frișcă. În doar 30 de săptămâni a slăbit 30 de kilograme.

sursa

alte Articole interesante