Această femeie a slăbit aproape 70 de kg cu doar trei sfaturi primite de la nutriționist! Iată care sunt acestea

Nu e deloc ușor să slăbești, o știe orice femeie care se confruntă cu kilograme în plus. E nevoie de foarte multă disciplină și determinare. Însă, nu e nici imposibil. O femeie de 37 de ani a reușit să dea jos aproape 70 de kilograme în doi ani, transformându-se radical.

separator

Totul a început în toamna lui 2015. Amanda Wood ajunsese la 170 de kilograme și era un munte de om, la propriu. Știa că era momentul de cotitură și a decis să acționeze. A apelat la un nutriționist, iar acesta i-a dat doar trei sfaturi. Trei sfaturi care i-au schimbat complet viața.

Regim alimentar

Nutriționistul i-a sugerat ca 35% din totalul caloriilor să vină din carbohidrați, 25% din grăsimi și 40% din proteine. Într-adevăr, e vorba despre o schemă gândită doar pentru Amanda, însă orice regim alimentar pentru slăbit ar trebui să țină cont și de echilibrul produselor din care provin cele trei tipuri de calorii.

Sport și mișcare

Al doilea sfat a ținut de sport, mișcare. După mai multe încercări nereușite la sală, în cele din urmă, Amanda a apelat la un instructor personal, ”o investiție”, după cum admite femeia acum.

”Acum, să merg la sală a devenit una dintre activitățile mele săptămânale favorite”, spune femeia.

Țeluri mici

Al treilea pas a fost să-și stabilească țeluri mici, realizabile, să facă pași mici în direcția dorită. ”Să slăbești 2 kilograme e realizabil, mult mai ușor de realizat decât să dai jos 90 de kilograme”, explică ea.

2 kilograme date jos, cu încă 2, cu încă 2 și ești mai aproape de ținta finală. Principalul e să nu te dai bătut, explică femeia, care în prezent e schimbată total.

În final, Amanda a reușit să dea jos aproape 70 de kilograme. Ca orice om, a trișat, a greșit din când în când. Însă important e să-ți revii la următoarea masă și să mergi mai departe, nu să rămâi în acea zonă neagră, de greșeală constantă. sursa: www.libertateapentrufemei.ro

alte Articole interesante