Adriana Ochișanu a slăbit 10 kg în două luni. Află și tu cum a reușit!

Adriana Ochișanu a slăbit sănătos de acasă, online, 10 kilograme în două luni, fără diete, fără înfometare și epuizare fizică! Chiar dacă are un program încărcat ca multe dintre femei, fiind și mamă, și soție și avand și un job extrem de solicitant, interpreta a avut posibilitatea să își organizeze în mod eficient programul zilnic și a reușit să scape de mai multe kilograme într-un timp scurt.

separator

76 de kilograme, atât arăta cântarul în urmă cu 2 luni, iar acum arată – minus 10 kg!

Adriana este mândră de rezultatul obținut, radiază de fericire, se simte ușoară și plină de energie, îi place să se admire în oglindă cu noua silueta, și să îmbrace cu mult drag orice ținută care îi este pe plac.

Mai suplă, radiantă și încrezătoare în forțele proprii, interpreta le sugerează tuturor femeilor să adopte un stil sănătos de viață și să își atingă scopul pe care și l-au propus, așa cum a făcut ea!

,,S-au topit, s-au dus, gata am scăpat de ele, aproape 10 kilograme în două luni. Nimic nu este imposibil, totul este posibil, dragile mele, dacă este voință, curaj și dacă sunteți femei puternice”, ne spune Adriana Ochișanu. ,,Kilogramele în plus ne răpesc din frumusețe, dar și din sănătate și încrederea în forțele proprii, și din ani, ne adaugă, sau ne iau!”, ne mai spune interpreta, care este decisă să nu se oprească aici și să ducă lupta mai departe. Și-ar dori să scape de măcar încă 7 kg și este convinsă că va reuși.

În cazul în care și tu vrei să slăbești, să ajungi la silueta dorită și să îți remodelezi corpul, interpreta de provoacă la noi schimbări, făcând parte din comunitatea galinatomas.com.

Dacă vrei să afli cum a slăbit Adriana Ochișanu, vino la Seminarul gratuit ,,Cum poți slăbi sănătos de acasă 10 kg în 10 săptămâni?”, care va avea loc la Bălți, joi, pe data de 26 iulie 2018, la Hotelul ,,VisPas”, cu începere de la ora 18:00 și află toți pașii pe care să îi faci pentru a scăpa de surplusul de kilograme și a obține silueta mult dorită!

Pentru a te înregistra la seminar, accesează link-ul și completează formularul sau sună la numărul de telefon 069180641.

alte Articole interesante