Află care sunt cele mai eficiente ceaiuri naturale pentru slăbit și detoxifiere!

Plantele medicinale conțin o serie de compuși benefici pentru organism, acestea fiind remediile naturale de primă elecție într-o cură de slăbire și detoxifiere a organismului. Ceaiurile din plante manifestă acțiune laxativă, diuretică, anti-inflamatoare, stimulează metabolismul, echilibrează digestia și apetitul, elimină retenția de apă. De aceea, atunci când ții o dietă de slăbire sau de curățare, pe lângă alimentație și sport, poți include în regimul zilnic consumul ceaiurilor cu acțiune depurativă.

separator

Trebuie să știi că plantele medicinale au numeroase proprietăţi benefice în arderea grăsimilor şi în detoxifiere, atunci când sunt alese corect și folosite în conformitate cu instrucțiunile recomandate de către specialiști.

Totodată, pentru o mai bună eficiență, este bine ca ceaiul să îmbine o formulă complexă de plante medicinale, care să favorizeze sinergic efectul de slăbire și să ajute la arderea grăsimilor într-un mod natural și sănătos, fără a cauza reacții adverse.

Dacă ți-ai propus să slăbești este bine să îți schimbi obiceiurile alimentare și să faci mai multă mișcare.

Mai jos, vezi câteva ceaiuri eficiente pentru slăbit și detoxifiere, pe care le poți include în regimul de slăbire. Află, de asemenea, care este acțiunea acestora, dar și modul în care să le folosești corespunzător.

Ceai pentru slăbit ,,Magia Trav”

Ingrediente: Senna frunze, mentă, scoarță de crușin, mătase de porumb, ceai de Kurile, urzică, troscot.

Plantele medicinale ajută la menținerea sau reducerea greutății corporale în caz de obezitate ușoară și moderată. Acestea manifestă acțiune laxativă, curăță organismului de toxine, îmbunătățesc funcția intestinului, accelerează metabolismul, reduc pofta de mâncare.

Contraindicații: sarcina, intoleranța la oricare dintre componentele ceaiului.

Mod de preparare: Se toarnă 250-300 ml de apa clocotită peste 1 linguriță de ceai și se lasă la infuzat timp de 15 minute. Se administrează câte 1/2-1 cană de ceai, de 2-3 ori pe zi după luarea mesei.

Productor: Rusia.

Ceai Apotheke cu cătină albă

Ceai de curățare cu cătină albă. Ingrediente: Păpădie – rădăcină (Radix Taraxaci), Vuietoare – plantă (Herba Callunae, 22,5%), Măceşe – fructe (Fructus Cynosbati, 15%), Fenicul – fructe (Fructus Foeniculi), Morcov – rădăcină (Radix Dauci), Splinuţă – plantă (Herba Virgaureae, 7,5%), Sunătoare – plantă (Herba Hyperici), Cătină Albă – fructe (Fructus hippophae), Gălbenele – flori (Flos Calendulae).

Păpădia ajută la stimularea digestiei. Feniculul stimulează funcția de detoxifiere. Gălbenelele şi păpădia contribuie la funcţionarea normală a ficatului.

Mod de preparare: Pune 1 pliculeţ de ceai într-o cană, adăugă apă clocotită şi lasă să se infuzeze timp de 15 minute. Se administrează câte 2-3 căni pe zi.

Precauţii: Persoanele cu potențial alergic înalt pot dezvolta fotosensibilitate (sensibilitate la soare).

Producător: Cehia

Ceai Apotheke cu ananas

Ceai pentru slăbit cu ananas, ambalat în pliculețe de filtru. Ingrediente: Păpădie – rădăcină (Radix taraxaci) 30 g, Izmă – plantă (Herba piperitae), Urzică – plantă (Herba urticae) 15 g, Morcov – rădăcină (Radix dauci), Fenicul – fructe (Fructus foeniculi) 10 g, Pir – rădăcină (Radix graminis) 9 g, Lemn dulce – rădăcină (Radix liquiritiae) 6 g, Ananas – fructe (Fructus pineapple) 5 g.

Păpădia stimulează digestia şi ajută la funcţionarea normală a stomacului şi ficatului, are un efect anti-inflamator. Menta, feniculul şi lemnul dulce îmbunătățesc digestia. Urzica şi pirul stimulează eliminarea apei din organism. Pirul ajută în controlul greutăţii.

Mod de preparare: Pune 1 pliculeţ de ceai într-o cană, adăugă apă clocotită şi lasă să se infuzeze timp de 15 minute. Administrare: câte 2-3 căni pe zi.

Producător: Cehia

Ceai Phytolek Elegans

Ceai de plante medicinale după rețeta Dr. Marian Ivanov, pentru o siluetă zveltă. Compoziție: Ceai Pu-erh, fructe de fenicul, flori de trandafir, frunze de urzică, frunze de siminichie, frunze de Stevia Rebaudiana, nuci de Kola, extract de Garcinia Cambogia.

Combinația de plante medicinale este concepută în centrul medical PHYTOLEK, condus de Dr. Marian Ivanov. Ceaiul ELEGANS PHYTOLEK exercită un efect benefic asupra secreției biliare și peristaltismului intestinal. Favorizează funcția rinichilor și stimulează metabolismul.

Producător: Bulgaria

Ceai Phytolek Laxativ

Ceai pentru stimularea peristaltismului intestinal, produs după rețeta Dr. Marian Ivanov. Compoziție: frunze de siminichia, coajă de crușin, flori de trandafir, frunze de mentă, fructe de fenicul, rădăcină de lemn dulce, rădăcină de ghimbir.

Combinația de plante medicinale este concepută în centrul medical PHYTOLEK, condus de Dr. Marian Ivanov. Ceaiul PHYTOLEK PURGATIV favorizează digestia și funcția motorie a intestinelor.

Mod de preparare: Pentru a obține beneficiile optime, ceaiul de plante medicinale trebuie pregătit în mod corect. Se pune un pliculeț de ceai în 200-300 ml apă fierbinte și se lasă la infuziat timp de 10-15 minute. Se administrează câte o ceașcă cu ceai, de 2-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Producător: Bulgaria

Alevia

Ceai pentru slăbit. Se recomandă în cure de slăbire, pentru persoane normoponderale, în scop de detoxifiere, revigorare și menținere a greutății. Compoziţie: Senna, ceai verde, flori de soc, păpădie, mentă, hibiscus.

Mod de preparare: Peste 1 plic de ceai se pun 200 ml apă clocotită, se lasă 5-10 minute. Se beau 3-4 căni înainte de mesele principale (până la ora 18.00). Cura durează 3 luni cu o pauză de 1 lună.

Contraindicații: Nu se administrează la gravide, mame care alăptează şi copii sub 12 ani.

Producător: RomâniaProdusele le puteți găsi în toate filialele ,,Farmacia Familiei”!

alte Articole interesante