Alege abonamentul lunar de 14,99 € și începe să scapi de kilogramele în plus de acasă!

Topește grăsimile de pe talie și modelează-ți silueta economisind timp și bani. Acum Centrul Online de Nutriție și Sport- galinatomas.com îți oferă abonament lunar de 14,99 euro și un antrenor personal pe care îl poți lua cu tine oriunde.

separator

Cum economisești timp ? Faci sport acasă sau unde îți este comod, fiind ghidat de către instructorii Unica Sport. Făcând parte din marea comunitate a Galinei Tomaș, beneficiezi de antrenamente zilnice online, pe care le poți accesa de pe un laptop, o tabletă sau chiar de pe telefonul mobil.

Echipa de profesioniști îți oferă exerciții pentru toate grupurile de mușchi și îți adaptează antrenamentele pentru silueta ta.

Așadar, nu mai este nevoie să pierzi timp pentru a merge la sală. Ia-ți antrenorul cu tine în buzunar, slăbește sănătos și obține o siluetă de vis!

Și unele dintre vedete fac parte deja din marea comunitate.

”Acest proiect îmi dă posibilități inedite, chiar dacă voi merge undeva în turnee, chiar și peste hotare, voi putea face exerciții online”, ne-a spus interpreta Nelly Ciobanu.

Pentru că silueta perfectă nu înseamnă doar exerciții, Centrul Online de Nutriție și Sport îți oferă regim alimentar personalizat în fiecare zi. Deschide galinatomas.com și vezi meniul creat special pentru tine de către Galina Tomaș, nutriționist și doctor în științe medicale. Iar ca să-ți fie mai ușor și accesibil, programul îți oferă câteva variante de meniu în aceeași zi.

”Tu singur îți structurezi meniul. Eu ce am făcut ? Eu adaptez meniul care îmi place, pentru că îmi oferiți această posibilitate”, ne-a spus Maria Marian, realizatoare TV.
”Programul acesta online chiar funcționează și este mură în gură. Dorință, ambiție este tot ce ai nevoie”, a menționat și interpreta Adriana Ochișanu.

Cumpără abonament și fă parte din marea comunitate a femeilor frumoase și sănătose. Totodată, cu acest abonament ai posibilitatea să intri în proiectul online ”Noi îți cumpărăm kilogramele”, în care participantele sunt ghidate personal de către Galina Tomaș.

Centrul Online de Nutriție și Sport- galinatoms.com poate fi accesat din orice colț al lumii. A fost lansat în luna ianuarie 2018, iar acum adună mai mult de 13 mii de femei. Proiectul online ”Noi îți cumpărăm kilogramele” este la cea de-a doua ediție. Până acum s-au înscris peste 300 de participante care au vândut mai bine de 1000 de Kilograme!

alte Articole interesante