Alte două povești de succes: au slăbit 61 de kilograme și acum inspiră alte femei să adopte un stil sănătos de viață!

Visul spre o sănătate de fier și o siluetă cu multe kilograme slăbite poate deveni realitate în mai puțin de câteva luni, dacă dai dovadă de ambiție și determinare! Svetlana Gorceag și Olga Burduniuc au slăbit 61 de kg împreună și dezvăluie experiența lor de succes.

separator

Cele două doamne au fost invitate în platoul emisiunii ,,Fii Sănătos” de la Jurnal TV, alături de mentorul lor, nutriționista Galina Tomaș.

Svetlana și Olga au reușit să slăbească mai multe kilograme frecventând cu regularitate antrenamentele la Unica Sport și fiind ghidate de către instructori spre un stil sănătos de viață și o dietă echilibrată. Svetlana a slăbit 34 de kg. Totul a început în urmă cu 10 luni, atunci când cântarul arăta 112 kg, iar ea a conștientizat că renunțarea la surplusul de kilograme era inevitabilă. Acum, se mândrește cu noua ei siluetă, ușoară și plină de energie.

Olga este medic de profesie, iar cu kilogramele în plus se confruntă din anii de studenție. A urmat diverse diete restrictive, însă abia acum a reușit să dea jos 27 de kg și a scăpat de mai multe probleme de sănătate, după ce a ales să slăbească sănătos, primind sfaturi corecte de la nutriționist și instructorul său de sport.

Vezi, în video-ul de mai jos, poveștile de succes ale celor două doamne și află cum le-a ajutat Galina Tomaș să scape de povara kilogramelor în plus! Urmărește emisiunea începând cu minutul 23:30!

alte Articole interesante

Alte Articole interesante