Cum îți poți schimba viața în 10 luni? Slăbește 38 de kilograme

Tatiana Vesti nu s-a lăudat niciodată cu o siluetă de model. Însă a început să crească în greutate necontrolat după ce a devenit mămică. A ţinut tot felul de diete, dar recupera rapid kilogramele pierdute. Așa că metoda Unica Sport a fost exact ceea de ce avea nevoie.

separator

Nu a fost obișnuită să-și calculeze caloriile. Dulciurile, produsele de patiserie și salamurile făceau parte din meniul zilnic. După naștere însă lucrurile au luat o cu totul altă tornură. Cele aprope 40 de kilograme în plus au transformat-o dintr-o femeie plină de viață în una complexată. Iar oglinzile și vitrinele magazinele au devenit pentru Tatiana o tortură.

  • Coordonator proiect: Iulia Arnaut
  • Imagini: Ion Stefanschi

VOX POPULI: O perioadă fără de griji!

Cum este să fii copil și ce cred picii despre cea mai frumoasă perioadă din viața lor

Vox populi: Ce cred moldovenii despre Summitul Comunității Politice Europene

Un eveniment istoric va avea loc în aceste zile, în Republica Moldova – Summitului Comunității Politice Europene. Am decis să-i întrebăm pe moldoveni ce cunosc despre acest eveniment și care este importanța lui pentru țara noastră?

Vox populi! Moldovenii speră să fie auziți! Cu ce mesaje au venit oamenii la Adunarea ”Moldova Europeană”

Vox populi! Mii de oameni, din toate colțurile țării, au venit azi în PMAN și speră să fie auziți! Cu ce mesaje au venit moldovenii la Adunarea ”Moldova Europeană”.

10 metode de a-ți aranja părul atunci când întârzii!
Articolul anterior
Prințesa Charlotte va avea propriul ruj, la niciun an!
Articolul următor