Vezi câteva poziţii de yoga în cuplu, de la Costi Burlacu şi Corina Ţepeş!

Dis-de-dimineaţă, Costy şi Corina şi-au încălcat tabieturile. Au fost nevoiţi să se afişeze în cuplu la o oră de yoga. Cei de la „Acasă Devreme” (Jurnal TV) le-au încercat pregătirea fizică. Corina Ţepeş face sport la UNICA SHAPING de 5 luni, deşi a frecventat sălile acestei reţeli, încă de pe vremea când era însărcinată cu Smaranda. Costy merge la sala de forţă, iar paralel mai face şi înot. Teoretic, cuplul trebuie să reziste pe covoraşul de exerciţii la yoga. Primele impresii:

separator
5

Costy: E plăcut.  Simt o relaxare, deşi a fost dureros în anumite momente. Probabil vom mai încerca şi acasă. Dar trebuie să învăţăm poziţiile. Fără înţelegere e posibil să-ţi traumezi şi să-i faci durere partenerului.

Corina: Este dureros, dar e o durere plăcută. Cred că voi rezista mai bine dacă repet. Mi-e frică să fac acasă. Suntem la prima experienţă şi nu aş vrea să risc. Trebuie să ai încredere în partener. Costy nu vroia să meargă, zicea că nu ştie cu ce se mănâncă Yoga. Se temea că o s-o dea în bară. L-am convins să mergem împreună.

2 3

Cuplul a trecut cu brio testarea în faţa antrenorului de yoga. Ambii nu au avut febră musculară a doua zi, ceea ce denotă că nu ratează orele de sport. Deşi, acum cântăreşte 57 de kg, Corina Ţepeş a avut probleme cu greutatea după ce a născut. Alăpta copilul şi i se părea corect să mănânce cât doi. I se sugerase să mănânce pâine cu ceai, lapte şi nuci.

1 4

Acum realizează că sfatul pediatrului de a se alimenta caloric, a fost o prostie.

„Teoretic am învăţat cum se combină alimentele. Încerc să mănânc corect, dar nu reuşesc să servesc 5 mese pe zi. De altfel, mai cad pradă dulciurilor. Costy este şi el responsabil când vrea. Nu e dificil să-l fac să mănânce corect atunci când pune pe el ceva kilograme în plus. Atâta doar că are un regim dat peste cap. La el micul dejun începe la ora 12. O altă problemă a soţului sunt mesele în oraş. Dacă nu vine la prânz să mănânce borşul sănătos care-l gătesc acasă, mănâncă copios tot ce-i cade în meniu la restaurant.”

Text: Olga Chirică

Cum scapi de kilogramele în plus fără diete?

Vrei să știi cum poți scăpa de kilogramele în plus FĂRĂ dietă? Întrebarea este una importantă și frecvent întâlnită în rândul celor care își doresc să slăbească sănătos, pe termen lung!

Astăzi, 12 martie, ora 20:00, vei afla răspunsul la întrebarea ta!

Urmărește, pe facebook, live-ul la care vor participa câștigătoarele ediției a 12-a a proiectului ,,Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”. Acestea sunt:

  • ● Lidia Manoli
  • ● Sorina Diftirencu
  • ● Herzberg Lilia
  • ● Ceban Liliana

Fii prezentă pentru a afla istoriile de succes ale celor mai curajoase doamne ce au reușit să scape de kilogramele în plus fără dietă și înfometare!

Ești așteptat pe pagina oficială de FACEBOOK Galina Tomaș!

-100 kg slăbite acasă ONLINE cu Centru Online de Nutriție și Sport!

Îți povestim toate secretele astăzi în LIVE-ul: Peste 100 kg slăbite cu ajutorul Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Alături de trei doamne absolut fabuloase care au reușit să ajungă la un rezultat de necrezut:
-Sclifos Ecaterina -54kg
-Stelea Carolina -43 kg
-Negru-Vodă Rita -42 kg

 Împreună îți vom povesti  secretele metodei patentate ce dă rezultate mai bine de 23 de ani, ajutând zeci de mii de femei să ajungă la scopul dorit!
 Vă așteptăm pe toți, astăzi 19 februarie, la ora 20:00 pe pagina noastră oficială de FACEBOOK!

Trei ani de sănătate și perseverență în mediul online! La mulți ani, Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com

Centru Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com, sărbătorește astăzi, 20 ianuarie, sărbătorește frumoasa aniversare de 3 ani de activitate în mediul Online și 23 de ani de activitate în offline!

Urăm sincere felicitări Centrului Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com pentru voință și frumoasa echipă care reușește ani de zile să aducă sănătatea în casele oamenilor dornici de adopta un nou stil de viață.

Activitatea Fondatorului Centrului Online de Nutriție și Sport Galina Tomaș a început înca în anul 1998 prin fondarea rețelei de săli Unica Sport Moldova. După 20 de ani, în 2018, metoda patentată grație căreia au reușit să slăbească mii de femei a devenit accesibilă în online, oferind instrumentele necesare și utile pentru pierderea cu succes a kilogramelor nedorite și remodelarea corporală.

Mulțumim vouă, dragi femei, pentru istoriile voastre de succes, împreună reușiți să promovați cea mai de preț valoare în viața noastră, SĂNĂTATEA!

Dacă ești în căutarea motivației de a face o schimbare spre o viață sănătoasă, te invităm în comunitatea Centrului Online de Nutriție și Sport! O poți face accesând link-ul atașat, cere o consultație gratuită și unul dintre ambasadorii centrului te va contacta: https://galinatomas.com/url_ZB8c

White Look: noul trend pentru un mire stilat!
Articolul anterior
Fii chic la picnic!
Articolul următor