A ajuns obeză, iar acum arată ca un model!

Kate Writer se îngrășa cu 10 kilograme deoarece se alimenta prost și la ore târzii. După ce a ajuns la 120 de kilograme, și-a luat inima-n dinți și a zis că vrea să slăbească. Astfel, în doar nouă luni a reușit să dea jos 55 de kilograme.

separator

671273l

La micul dejun consuma un baton de ciocolată şi o băutură energizantă, apoi toată ziua mânca junk-food şi tot felul de gustări, iar seara mânca de două ori, odată la McDonalds şi încă o dată acasă. A ţinut-o aşa ani la rând, iar obiceiurile nocive au adus-o în zona critică a obezităţii morbide.

Englezoaica în vârstă de 25 de ani spune că a început să se îngraşe după ce l-a cunoscut pe logodnicul ei, Nick Jones. La început, n-a deranjat-o că se îngraşă, apoi a început să se obişnuiască cu ideea că nu poate face nimic pentru a opri acest proces, iar după câţiva ani a ajuns la 120 de kilograme şi au apărut problemele. Lucra ca asistent de vânzări, muncea mult, până seara târziu, mânca prost şi foarte târziu, iar surplusul de greutate îi toca picioarele – o dureau atât de rău încât abia mai putea conduce până acasă. Obezitatea îi influenţa negativ sănătatea, iar Kate îşi dădea seama că se afla într-un punct de cotitură.

627090l

„Când l-am întâlnit prima oară pe Nick, aveam cam 80 de kilograme. Mă iubea aşa cum eram şi m-am obişnuit cu asta. Mâncam amândoi seara târziu şi până să-mi dau seama m-am îngrăşat. La 21 de ani aveam 120 de kilograme şi mă dureau picioarele când stăteam ridicată, aşa mi-am dat seama că am o problemă”, a povestit Kate pentru Daily Mail.
„Îmi plăcea să mănânc, dar nu ştiam ce e bun şi ce e rău pentru organismul meu. Mama gătea extraordinar, mâncam paste şi şniţele prăjite în ulei. Le devoram fără să mă gândesc la calorii. Pe urmă a apărut Nick şi îi plăcea şi lui să mănânce. Ca şi mine, nu stătea să se gândească ce e sănătos. Mâncam orice ne plăcea. Comandam fast-food acasă, mâncam prăjituri şi ciocolată în timp ce ne uitam la televizor. Dar corpul lui Nick nu a avut de suferit, al meu da”, a explicat ea.

474039l

În primii patru ani de relaţie cu Nick, Kate s-a îngrăşat cu 10 kilograme pe an, o transformare graduală pe care la început n-a remarcat-o:

„Când mi-am dat seama ce se întâmplă, nu m-am îngrijorat. Ieşeam seara în oraş, beam des alcool, mă distram bine. Greutatea mea era ultimul lucru la care m-aş fi gândit. Abia când n-am mai putut să port hainele cu care eram obişnuită şi a trebuit să trec la măsuri mai mari am început să-mi fac griji. Burta era cea mai afectată zonă, eram îngrozită.”

Durerile de picioare după fiecare zi de muncă au făcut-o să se gândească la o schimbare. N-avea idee cu ce să înceapă, aşa că a decis mai întâi să taie din porţii.

689183l

„Tot ce am făcut a fost să reduc mărimea porţiilor şi în mai puţin de o săptămână am dat jos cam opt kilograme. Nu mi-a venit să cred. După asta, am descărcat o aplicaţie care îmi calcula caloriile şi am început să urmăresc ce mâncam. În mai puţin de o lună, am coborît sub 100 de kilograme. Când am realizat cât de mult mi-am neglijat corpul, am devenit foarte interesată de acest aspect şi am început să fac şi exerciţii. Doream să slăbesc natural şi eram decisă să am un corp care să arate cât de mult am muncit pentru asta”, a explicat Kate.

După ce şi-a schimbat dieta şi a renunţat la grăsimi pentru legume şi fructe, Kate a făcut antrenamente combinate şi variate, iar corpul ei a început să arate primele rezultate, devenind mai tonifiat şi mai puternic:

„După nouă luni am ajuns la o greutate de 65 de kilograme. Atât aveam înainte să mă îngraş şi am fost foarte fericită. În plus, corpul meu era mai tonifiat după toate exerciţiile pe care le-am făcut. Nick era tare mândru şi m-a susţinut mult. A făcut eforturi să mănânce ca mine, deşi uneori nici nu vroia să vadă ce e în farfurie.”

724835lera-obez-i-m

Eva.ro

alte Articole interesante